З пекінської капусти можна зробити безліч різних апетитних та смачних салатів. Цей інгредієнт вдало поєднується з овочами, куркою та фруктами. Моя кулінарна пропозиція – це салат з пекінською капустою, буряком і родзинками, який буде актуальним для пісних днів. У салаті міститься багато корисних вітамінів і він доречний до весняного столу, коли нашому організму так необхідні поживні речовини.
Буряки для салату краще відварити заздалегідь, тоді реалізація рецепту не забере багато часу. Обов'язково приділіть увагу підготовці сухофруктів. Родзинки без кісточок залийте окропом, витримайте 15 хвилин, потім промийте прохолодною водою. Обсушіть на тканинній серветці.
Інгредієнти
- Капуста пекінська: 200 г
- Родзинки: 1 жменя
- Буряк варений: 1 шт.
- Часник: 1 зубчик
- Сіль: щіпка
- Олія оливкова: для заправки
Приготування
Підготуємо необхідні продукти. Для подрібнення знадобиться обробна дошка, ніж, терка.
Нарізаємо тонкою соломкою пекінську капусту. Заготовку поміщаємо у ємність для салату.
Варений буряк подрібнюємо за допомогою терки.
Доповнюємо інгредієнти підготовленими родзинками.
Салат буде пікантним завдяки присутності в ньому часникової нотки. Зубок часнику пропускаємо через прес.
Інгредієнти трохи підсолюємо, заправляємо олією оливи.
Вміст добре перемішуємо.
Вітамінний салатик з капустою, буряком та родзинками готовий. Смачного перекушування!