Приготувати смачну домашню шаурму можна не тільки з куркою, свининою або іншими м'ясними продуктами, але і з крабовими паличками. Такий варіант шаурми виходить менш калорійним та легким. Зробити шаурму з крабовими паличками можна буквально «на раз-два», а виходить вона дуже апетитною та соковитою. Крабові палички в шаурмі чудово поєднуються зі свіжим огірком, білокачанною капустою, морквою по-корейськи, сиром. Домашня шаурма з крабовими паличками – чудовий варіант для ситного перекушування протягом дня. Ось подробиці приготування.
Інгредієнти
- Тонкий лаваш – великий: 1 шт.
- Майонез: 2 ст. ложки
- Капуста (молода): 70 г (або пекінська)
- Крабові палички: 4 шт.
- Огірок свіжий: 40 г
- Морква по-корейськи: 40 г
- Сир твердий: 30 г
- Сіль за смаком
Приготування
Для однієї порції Шаурма візьмемо інгредієнти за списком. Промиваємо огірок. Палички витягаємо з упаковки. Корейську моркву трохи віджати від маринаду.
Тонкий свіжий лаваш розкладаємо на столі. Невелику частину лаваша з краю змащуємо рівним шаром майонезу.
Молоду білокачанну капусту подрібнюємо смужками. Присипаємо трохи нарізку сіллю і приминаємо руками. Капустяну заготовку для шаурми викладаємо першим шаром на майонез.
Наступний шар – з крабових паличок. Нарізаємо їх соломкою, розміщуємо на капустяному шарі.
На шарі з крабових паличок розміщуємо морквину корейською.
Свіжий огірок нарізаємо як і крабові палички — соломкою. Викладаємо шар із огірка.
Завершуємо складання шаурму натертим сиром. Посипаємо його зверху на інгредієнти.
Підгинаємо краї лаваша до центру та туго згортаємо його у формі конверта.
Розігріваємо поверхню сухої сковороди гриль. Викладаємо шаурму та підрум'янюємо її з кожного боку по 1 хвилині.
Соковита домашня шаурма з крабовими паличками готова. Всім смачного!