Салат Столичний з копченою ковбасою

Я пропоную зробити салат «Столичний» із копченою ковбасою. Такий салат виходить апетитним та ситним.

Як і раніше, салат «Столичний» залишається популярною стравою і в буденному меню, і в святковому. Декілька варіацій приготування салату «Столичний» дозволяють змінювати його смак та подачу. Я пропоную зробити салат із копченою ковбасою. Такий салат «Столичний» із копченою ковбасою виходить апетитним та ситним. Заздалегідь для салату потрібно відварити картопля з морквою та яйця.

Інгредієнти

  • Ковбаса копчена: 150 г
  • Картопля: 2 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Горошок консервований: 100 г
  • Огірки мариновані: 2 шт. (або солоні)
  • Майонез: 2-3 ст. ложки (або сметана)
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Візьмемо за списком потрібні інгредієнти. Відварені картопля, морква та яйця очищаємо.

Почнемо подрібнення інгредієнтів для салату з копченої ковбаси. Нарізаємо продукт у формі невеликих кубиків. При нарізанні решти інгредієнтів орієнтуйтеся на цей розмір.

Морквину з картоплею нарізаємо так само, тобто. кубиками.

До складу салату додаємо подрібнені огірочки та яйця.

Консервований горошок спочатку відкидаємо на сито або друшляк, щоб злити рідину, а потім викладаємо до решти інгредієнтів салату.

На смак компоненти «Столичного» приправляємо сіллю та чорним перчиком. Викладаємо порцію майонезу. Можна використати і сметану.

Інгредієнти перемішуємо, салат "Столичний" готовий.

Смачний салат «Столичний» із копченою ковбасою подаємо на стіл. Усім приємного апетиту та гарного настрою!