Якщо у вас у морозильнику є вже готові пельмені, то не поспішайте відварювати їх, щоб ситно перекусити. Заморожені пельмені можна приготувати смачно на сковороді з різними інгредієнтами. Наприклад, добре напівфабрикат поєднується з овочами. Пропоную зробити смажені пельмені з помідорами – виходить смачно, оригінально та апетитно!
Інгредієнти
- Пельмені: 300 г
- Помідори: 2 шт.
- Солодкий болгарський перець: 1 шт.
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Олія рослинна: 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Зелень свіжа: за перевагою
Приготування
Підготуємо потрібні інгредієнти за пропонованим списком. Пельмені можна взяти будь-які. До речі, можна використати і вареники. Очищаємо цибулю та солодкий перець. Добре промиваємо помідори.
У сковороду вливаємо олію. Коли воно прогріється, кидаємо на сковороду заморожені пельмені. Обсмажуємо їх протягом 4 хвилин, іноді перемішуючи.
Ріпчасту цибулю шаткуємо шматочками. Нарізку відправляємо до пельменів на сковороду.
Після цибулею відправляємо на сковороду подрібнений кубиком солодкий болгарський перець. Продовжуємо обсмажувати інгредієнти разом ще близько 3 хвилин.
Невелико нарізаємо помідор. Відправляємо заготовку до решти інгредієнтів на сковороду. Зменшуємо нагрівання плити, вміст перемішуємо і залишаємо нудитися на 3 хвилини.
Пельмені з помідорами заливаємо окропом так, щоб вода накрила пельмені наполовину. Не забуваємо посолити та поперчити страву.
Сковороду з пельменями та овочами накриваємо кришкою. Стомлюємо страву близько 5-7 хвилин. Склад страви доповнюємо нарізкою із свіжої зелені.
Смажені апельсинові пельмені з помідорами на сковороді готові. Відразу подаємо страву до столу, пригощайтеся!