Свинина з цибулею та морквою на сковороді

Приготувати свинину можна різними кулінарними засобами, у тому числі – згасити. Виходить свинина з цибулею та морквою на сковороді м'якою, соковитою та смачною.

Страви зі свинини завжди виходять смачними та апетитними. Приготувати свинину можна різними кулінарними засобами, у тому числі – згасити. До ситного обіднього перекушування пропоную зробити свинину з овочами на сковороді. Таку страву до столу запропонувати можна практично з будь-яким гарніром, так і як окрема гаряча закуска м'ясо чудово. Виходить свинина з цибулею та морквою на сковороді м'якою, соковитою та смачною.

Інгредієнти

  • Свинина: 500 г (м'якоть)
  • Морква: 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Вода: 200 мл
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Паприка мелена: 0,5 ч. ложки
  • Зелень свіжа: для подачі

Приготування

Для того, щоб згасити свинину з цибулею та морквою на сковороді, підготуємо вказані інгредієнти. Свинину промийте, одразу ж висушіть паперовими рушниками. Очищаємо морквину із цибулею.

М'якуш свинини перекладаємо на обробну поверхню і нарізаємо середніми шматочками. Намагайтеся, щоб м'ясні шматочки були однакового розміру.

Відразу підготуємо нарізку із овочів. Цибулю шаткуємо чверть кільцями, моркву – брусочками або соломкою.

Прогріваємо на сковороді олію. Перекладаємо заготівлю зі свинини та обсмажуємо її на вогні вище середнього близько 5-7 хвилин.

До обсмажених шматочками свинини викладаємо морквину із цибулею. Перемішуємо, продовжуємо обсмажування ще протягом 5 хвилин.

М'ясні шматочки з овочами заливаємо кип'яченою водою. Зменшуємо нагрівання плити до маленького, сковороду накриваємо кришкою і тушкуємо свинину з цибулею та морквою 50 хвилин.

Тушковану свинину з овочами на смак солимо, присмачуємо перцем і паприкою. Можна використовувати готову приправу для м'яса. Знову накриваємо сковороду кришкою і продовжуємо нудити ще 5 хвилин.

Смачну тушковану свинину перед подачею на стіл посипаємо подрібненою зеленню. Всім смачного!