Фаршировані перці у сметанному соусі на сковороді.

Пропоную до ситного перекушування зробити фаршировані перці в сметанному соусі на сковороді, які виходять дуже соковитими, смачними та смачними.

Перці, фаршировані м'ясною начинкою з рисом, урізноманітнюють ваш щоденний раціон. Пропоную до ситного перекушування зробити фаршировані перці в сметанному соусі на сковороді, які виходять дуже соковитими, смачними та смачними. Бажано для фаршування взяти перець однакового розміру, щоб страва вийшла апетитною.

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний: 400 г
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Морква: 0,5 шт.
  • Рис: 80 г
  • Солодкий болгарський перець: 9-10 шт.
  • Сметана: 200 г
  • Вода: 400 мл
  • Сіль за смаком
  • Приправа для фаршу: 0,5 ч. ложки
  • Яйце куряче: 1 шт.

Приготування

Щоб приготувати на сковороді фаршировані перці у сметанному соусі, візьмемо потрібні продукти. Рис для начинки одразу відварюємо протягом 10 хвилин після закипання. Очищаємо цибулю, моркву, солодкі перці. Фарш можна взяти будь-який м'ясний – зі свинини, яловичини чи змішаний.

Розморожений м'ясний фарш перекладаємо у широку миску. Дрібно натираємо моркву, цибулю шаткуємо шматочками. Овочі додаємо до фаршу.

До інгредієнтів перекладаємо відварений рис. Розбиваємо яйце. За смаком склад інгредієнтів солимо, присмачуємо приправою чи улюбленими спеціями.

Між собою інгредієнти добре перемішуємо.

М'ясною масою, що вийшла, фаршируємо очищені перці. Складаємо їх у глибоку сковороду.

Сметану перекладаємо до піалу. Заливаємо охолодженою кип'яченою водою. На смак солимо, ретельно перемішуємо. Сметанним соусом заливаємо фаршировані перці у сковороді.

Доводимо вміст на сковороді до кипіння. Зменшуємо нагрівання плити і при слабкому кипінні гасимо фаршировані перці в сметанному соусі 35-40 хвилин.

Фаршировані перці у сметанному соусі на сковороді вийшли соковитими, м'якими, ситними та смачними. Всім смачного!