Соус для салату з овочів

Пропоную скористатися цим рецептом та приготувати соус для салату з овочів, який перетворить нарізані інгредієнти на чудову страву.

Щоб звичайний салат зі свіжих овочів зробити смачним та пікантним, важливо правильно підібрати для нього заправку. Пропоную скористатися цим рецептом та приготувати соус для салату з овочів, який перетворить нарізані інгредієнти на чудову страву.

Інгредієнти

  • Олія оливкова: 3 ст. ложки
  • Оцет бальзамічний: 1 ст. ложка
  • Гірчиця зернова: 1 ч. ложка
  • Мед: 1 ч. ложка
  • Сік лимонний: 1 ч. ложка
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Для приготування соусу для салату із овочів візьмемо потрібні продукти. Загустілий мед розтопіть на водяній бані.

У миску викладаємо мед, додаємо до нього оливкову олію та вичавлюємо сік лимона. Інгредієнти ретельно перемішуємо.

У склад, що вийшов, вливаємо бальзамічний оцет і знову ретельно перемішуємо інгредієнти.

У суміш, яка у нас вийшла, викладаємо зернисту гірчицю. Перемішуємо компоненти соусу.

У соус додаємо на свій смак сіль і чорний мелений перець.

Ще раз ретельно перемішуємо інгредієнти нашого пікантного соусу. Заправка для салату готова.

Готуємо салат із улюблених свіжих овочів. Додаємо приготований соус та перемішуємо.

Всім смачного!