Суп з сосисками та вермішеллю

Для буденного обіднього перекушування пропоную зварити швидкий суп із сосисками. Апетитний суп із сосисками з вермішеллю виходить смачним, ситним.

Для буденного обіднього перекушування пропоную зварити швидкий суп із сосисками. Готувати суп можна на воді або вже готовому м'ясному бульйоні. Апетитний суп із сосисками з вермішеллю виходить смачним, ситним. Рецепт не є складним, тому впорається навіть новачок на кухні. Сосиски вибирайте якісні, улюблені сорти. Отже, приступаємо.

Інгредієнти

  • Сосиски: 250 г
  • Картопля: 2-3 шт.
  • Морква: 0,5 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Вермішель: 50 г
  • М'ясний бульйон: 1,2 л (або вода)
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Будь-яка зелень: за смаком

Приготування

Підготуємо для рецепту супу вказані продукти. Очищаємо картоплю, моркву та цибулю. З сосисок видаляємо оболонку.

Картоплю нарізаємо невеликими кубиками. Перекладаємо відразу нарізку в каструлю. Морквину натираємо. Цибулю подрібнюємо маленькими шматочками. Овочі додаємо до картоплі.

Вміст у каструлі заливаємо м'ясним бульйоном чи водою. Доводимо до кипіння. Зменшуємо нагрівання плити і варимо картоплю з овочами приблизно 15 хвилин.

Коли картопля з овочами буде готова, перекладаємо в каструлю вермішель. Перемішуємо.

Сосиски нарізаємо кільцями. Додаємо їх у суп через пару хвилин після вермішелі. Варимо суп ще 5 хвилин.

В кінці приготування суп з вермишеллю та сосисками присмачуємо на свій смак сіллю, перчимо. Додаємо зелень. Перемішуємо. Суп готовий.

Смачний швидкий суп із сосисками розливаємо порціями в тарілки та одразу подаємо до столу. Всім смачного!