Для ситного перекушування в обід або на вечерю можна зробити смачну страву зі свинини та свіжої капусти. Готуватимемо у казані. Свинину та капусту доповнимо морквиною, цибулею, томатною пастою та спеціями. Смачна тушкована свинина з капустою в казані чудово поєднується при подачі на стіл з будь-яким гарніром, виходить апетитною та соковитою.
Інгредієнти
- Свинина: 300 г (м'якоть)
- Капуста білокачанна: 400 г
- Морква: 1 шт.
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Олія рослинна: 3 ст. ложки
- Паста томатна: 1 ст. ложка
- Приправа для свинини: 0,5 ч. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Вода: 200 мл
Приготування
Підготуємо для рецепту інгредієнти за списком. Очищаємо моркву, цибулю. З капусти знімаємо верхні листи. Ополіскуємо м'ясо.
Свинину нарізаємо невеликими шматочками. У казан наливаємо олію, прогріваємо її. Викладаємо нарізку з м'яса та обсмажуємо протягом 10 хвилин, іноді перемішуємо.
Моркву подрібнюємо теркою, цибулю нарізаємо дрібним кубиком. Овочі перекладаємо до свинини у казан, всипаємо приправу. Перемішуємо і обсмажуємо ще 5 хвилин.
Шинкуємо капусту. Викладаємо капусту у казан.
Вміст на смак солимо, приправляємо меленим перцем.
До капусти додаємо томатну пасту. Вливаємо прокип'ячену воду.
Склад страви перемішуємо. Накриваємо казан кришкою, зменшуємо нагрівання плити. Гасимо свинину з капустою 35 хвилин. Пару разів капусту перемішуємо.
Смачна свинина, тушкована з капустою у казані, готова. Всім смачного!