Свинина тушкована з капустою в казані

Для ситного перекушування в обід або на вечерю можна зробити смачну страву зі свинини та свіжої капусти. Тушкована свинина з капустою в казані виходить апетитною та соковитою.

Для ситного перекушування в обід або на вечерю можна зробити смачну страву зі свинини та свіжої капусти. Готуватимемо у казані. Свинину та капусту доповнимо морквиною, цибулею, томатною пастою та спеціями. Смачна тушкована свинина з капустою в казані чудово поєднується при подачі на стіл з будь-яким гарніром, виходить апетитною та соковитою.

Інгредієнти

  • Свинина: 300 г (м'якоть)
  • Капуста білокачанна: 400 г
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Паста томатна: 1 ст. ложка
  • Приправа для свинини: 0,5 ч. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Вода: 200 мл

Приготування

Підготуємо для рецепту інгредієнти за списком. Очищаємо моркву, цибулю. З капусти знімаємо верхні листи. Ополіскуємо м'ясо.

Свинину нарізаємо невеликими шматочками. У казан наливаємо олію, прогріваємо її. Викладаємо нарізку з м'яса та обсмажуємо протягом 10 хвилин, іноді перемішуємо.

Моркву подрібнюємо теркою, цибулю нарізаємо дрібним кубиком. Овочі перекладаємо до свинини у казан, всипаємо приправу. Перемішуємо і обсмажуємо ще 5 хвилин.

Шинкуємо капусту. Викладаємо капусту у казан.

Вміст на смак солимо, приправляємо меленим перцем.

До капусти додаємо томатну пасту. Вливаємо прокип'ячену воду.

Склад страви перемішуємо. Накриваємо казан кришкою, зменшуємо нагрівання плити. Гасимо свинину з капустою 35 хвилин. Пару разів капусту перемішуємо.

Смачна свинина, тушкована з капустою у казані, готова. Всім смачного!