Свинина з картоплею в рукаві у духовці

Пропоную запекти свинину разом із картоплею у духовці. Готова страва порадує вас смаком та ароматом. Свинина з картоплею в рукаві підійде в духовці і для святкового меню.

Свинина та картопля – популярні інгредієнти для приготування багатьох страв. Пропоную запекти свинину разом із картоплею у духовці, використовуючи рукав для запікання. Страва виходить ситною та повноцінною, реалізація рецепту не становить складності. Оскільки свинина з картоплею нудиться в духовці в герметичній упаковці, готова страва порадує вас смаком і ароматом. Апетитна свинина з картоплею в рукаві підійде в духовці і для сімейного святкового меню.

Інгредієнти

  • Свинина: 500 г (м'якоть)
  • Картопля: 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Часник: 2 зубчики
  • Олія рослинна: 30 мл
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Приправа для м'яса: за смаком

Приготування

Щоб запекти свинину з картоплею в рукаві духовці, підготуємо потрібні інгредієнти. М'ясо промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками. Очищаємо моркву, цибулю, картоплю, часник. Вибір спецій – за вами, використовуйте на свій смак.

На обробну дошку перекладаємо свинину та нарізаємо її невеликими кубиками (приблизно 3 см).

Картоплю для запікання з м'ясом нарізаємо великими скибочками.

Морквину подрібнюємо кільцями, а цибулю шаткуємо у формі напівкілець.

До складу інгредієнтів додаємо зубчики часнику. Інгредієнти на смак солимо, всипаємо приправу для м'яса, перчимо. Вливаємо порцію олії.

Вміст добре перемішуємо.

Підготовлені інгредієнти перекладаємо у спеціальний рукав для запікання. Закріплюємо кінці. Рукав з картоплею та свининою перекладаємо у форму для запікання.

Форму з рукавом ставимо у розігріту до 180 градусів духовку на 1 годину. За 10 хвилин до закінчення запікання акуратно пакет розрізаємо посередині та продовжуємо запікати картоплю з м'ясом далі.

Смачна соковита свинина з картоплею в рукаві готова. До столу подаємо страву із зеленню або різносолами, свіжими овочами. Всім смачного!