Тарталетки з різними начинками – чудова порційна закуска для святкового застілля. Пропоную начинити тарталетки салатом із сиру, яйця, свіжого огірка та прикрасити їх креветками. Виходять тарталетки з апетитними креветками, смачними і смачними.
Креветки заздалегідь потрібно відварити, остудити та очистити.
Інгредієнти
- Тарталетки: 15 шт.
- Яйце куряче (варене): 1 шт.
- Сир твердий: 70 г
- Огірок свіжий: 0,5 шт.
- Майонез: 1,5 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Креветки: 15 шт. (варені)
Приготування
Щоб приготувати тарталетки із креветками, візьмемо потрібні інгредієнти. Заздалегідь відварюємо яйце (9-10 хвилин після закипання). Свіжий огірок очищаємо від шкірки, щоб начинка вийшла ніжною.
Сир подрібнюємо за допомогою терки із середніми осередками. Сирну стружку перекладаємо у миску.
Так само чинимо і з вареним яйцем.
А ось свіжий огірочок без шкірки для начинки нарізаємо у формі дрібних кубиків.
До складу начинки додаємо майонез. За смаком інгредієнти солимо та присмачуємо меленим перцем.
Між собою компоненти начинки перемішуємо.
Заповнюємо тарталетки приготованою начинкою і прикрашаємо очищеними вареними креветками. Закуску відразу подаємо на стіл.
Усім приємного перекушування!