Якщо вам подобаються салати з крабовими паличками, візьміть у свою кулінарну колекцію і цей варіант приготування. Незважаючи на прості та доступні інгредієнти, салат цілком виправдовує свою назву – "Королівський". Апельсинова нотка у поєднанні з часником робить салат пікантним та смачним. Щоб запропонувати до столу салат «Королівський» із крабовими паличками та апельсином, потрібно лише відварити яйця. Ось подробиці реалізації рецепту.
Інгредієнти
- Крабові палички: 100 г
- Кукурудза (консервована): 100 г
- Апельсин: 1 шт. (Великий)
- Часник: 1 зубчик
- Яйце куряче: 2 шт.
- Майонез: 1,5 ст. ложки
- Сіль за смаком
Приготування
Підготуємо продукти за списком. Очищаємо від шкаралупи яйця. З часникової часточки знімаємо лушпиння. З крабових паличок видаляємо целофанову упаковку. Майонез для заправки можна замінити на натуральний йогурт.
На обробну дошку кладемо крабові палички. Нарізаємо продукт у формі дрібного кубика.
Очищаємо апельсин. Видаляємо кісточки та білі перегородки. Подрібнюємо апельсинову м'якоть невеликими шматочками. Нарізку із цитрусового відправляємо в миску.
Інгредієнти доповнюємо нарізаними курячими яйцями.
З насіння солодкої кукурудзи спочатку зливаємо весь сік, а потім переправляємо їх до складу салату.
Часникову часточку подрібнюємо пресом. До інгредієнтів кладемо майонез. При необхідності солимо, перемішуємо.
Простий у приготуванні салат «Королівський» з апельсином та крабовими паличками готовий! Смачного!