Тарталетки з оселедцем та картоплею

Із солоного оселедця та картоплі можна приготувати смачну закуску. Для подачі я використала тарталетки. Готувати тарталетки з оселедцем та картоплею легко та просто.

З солоного оселедця та відвареної картоплі можна приготувати смачну та апетитну закуску. Для подачі такої закуски використовувала тарталетки. Закускою можна урізноманітнити святкове застілля, я впевнена, що вона матиме успіх у оточуючих, адже поєднання рибки та картоплі завжди виграшне! Готувати тарталетки з оселедцем та картоплею легко та просто. Ось подробиці.

Інгредієнти

  • Філе оселедця солоною: 100 г
  • Картопля: 1-2 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 0,5 шт.
  • Майонез: 1 ст. ложка
  • Гірчиця: 1 ч. ложка (французька)
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Тарталетки: 10 шт.
  • Зелень свіжа: для прикраси

Приготування

Підготуємо для закуски потрібні продукти. Картоплю краще відварити заздалегідь у шкірці, потім остудити та очистити. З цибулі зняти лушпиння.

Почнемо подрібнення інгредієнтів із картоплі. Нарізаємо коренеплід дрібним кубиком. Заготівлю перекладаємо в миску.

На обробну дошку кладемо філе рибки. Оселедець нарізаємо дрібними шматочками. Нарізку перекладаємо до картоплі.

Цибулину рубаємо дрібним кубиком.

Компоненти начинки для закуски при необхідності солимо, присмачуємо перчиком. Кладемо майонез та французьку гірчицю.

Залишилося тільки перемішати інгредієнти та начинка для заповнення тарталеток буде готова.

Приготовлену начинку з оселедця та картоплі викладаємо в тарталетки. За бажанням прикрашаємо свіжою зеленню (цибулею, кропом, петрушкою). Закуску відразу подаємо на стіл.

Дегустуємо закуску, приємного перекушування!