Маринад для свинячої рульки

Якщо ви зібралися готувати рульку, то раджу зробити маринад для свинячої рульки, який зробить страву апетитним на вигляд, соковитим і смачним.

Якщо ви зібралися готувати рульку, то раджу замаринувати її в пікантному складі із соєвого соусу, оливкової олії, меду, лимонного соку та гірчиці. Такий маринад для свинячої рульки зробить страву апетитним на вигляд, соковитим і смачним. Поверхня рульки виходить із рум'яною скоринкою завдяки меду. Рекомендую спочатку відварити кермо протягом 1,5 годин, а потім вже використовувати маринад для подальшого запікання. У результаті у вас вийде запашний м'ясний делікатес!

Інгредієнти

  • Олія оливкова: 30 мл
  • Сік лимонний: 40 мл
  • Гірчиця зернова: 20 г
  • Мед: 20 г
  • Соус соєвий: 35 мл

Приготування

Для приготування маринаду візьмемо продукти за переліком. З'єднувати компоненти маринаду краще у невеликій мисці.

У невелику ємність перекладаємо порцію гірчиці. Я використовувала гірчицю у зернах. У неї не такий гострий смак, як у звичайної російської гірчиці. Але можливе використання і простої гірчиці.

До гірчиці кладемо мед. У мене в запасниках був квітковий мед.

За допомогою соковижималки робимо сік. Лимонний сік, що вийшов, в потрібному обсязі вливаємо в миску.

До складу майбутнього маринаду додаємо класичний соєвий соус.

Доповнюємо інгредієнти оливковою олією. Якщо на момент готування такий продукт відсутній, можна замінити його соняшниковим.

Залишилося за допомогою ложки або виделки енергійно перемішати інгредієнти маринаду.

Склад для маринування свинячої керма готовий. Змащуємо маринадом відварне охолоджене кермо, а через півгодини відправляємо запікатися в духовку. Можна використовувати маринад для сирої рульки. Тоді витримати в ньому кермо потрібно не менше 2-х годин, періодично перевертаючи її. Приємного вам апетиту!