Для смачного та ситного перекушування пропоную вам посмажити на сковороді пиріжки з м'ясом. Для рецепту буде потрібно будь-який м'ясний фарш. У процесі фаршу ми зробимо соковиту ситну начинку, доповнивши м'ясний інгредієнт овочами: морквою і цибулею.
Тісто для пиріжків із м'ясом я замісила заздалегідь, використовуючи сухі дріжджі. Ви можете скористатися моїм рецептом дріжджового тіста для пиріжків.
Пропонований покроковий рецепт пиріжків з м'ясом настільки простий, що з ним впорається навіть хазяйка-початківець або кулінар.
Домашні пиріжки з м'ясом – відмінний варіант для пікніка та в дорогу.
Інгредієнти
- Тісто дріжджове: 500 г
- Фарш м'ясний: 400 г
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Морква: 0,5 шт.
- Олія рослинна: 25 мл + для смаження
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Для приготування смажених пиріжків із м'ясом готуємо потрібні продукти. Тісто ми вже маємо. М'ясний фарш має бути в розмороженому стані. Очищаємо цибулю та морквину.
Вливаємо в сковороду пару супових ложок олії. Поки олія прогрівається, рубаємо шматочками цибулю. Заготівлю з цибулі відправляємо на сковороду і смажимо протягом хвилини. Потім до цибулі додаємо подрібнену теркою морквину.
Пасеровану овочеву заготовку доповнюємо шматочками фаршу. Солимо на свій смак і перчимо інгредієнти.
Підсмажуємо фарш з овочами, періодично перемішуючи інгредієнти та розбиваючи м'ясні шматочки лопаткою. На обсмажування приділяється приблизно 5 хвилин. Приготовлену м'ясну начинку остудити.
З тіста катаємо коржики – заготовки для смажених пиріжків.
У центрі кожного коржика поміщаємо м'ясну охолоджену начинку.
Краї защипуємо міцно. Пиріжок у долонях приплескуємо, щоб він став плоским.
Заготівлі пиріжків залишилося лише посмажити на сковороді з обох боків. А щоб видалити жирові надлишки зі смажених виробів, пиріжки рекомендується викласти на паперові рушники (або взяти серветки).
Пригощайтеся смачними смаженими пиріжками з м'ясом!