Млинці на кукурудзяному борошні з молоком

Візьміть на озброєння цей покроковий рецепт млинців на кукурудзяному борошні з молоком. Млинці виходять смачними, ситними та дуже апетитними.

Якщо вам до вподоби домашні млинці, то візьміть на озброєння цей покроковий рецепт замісу тіста для них із використанням кукурудзяного борошна. Привабливі млинці на кукурудзяному борошні з молоком виходять смачними, ситними та дуже апетитними. Я використовувала для створення тесту звичне коров'яче молоко, але можливий варіант і з кокосовим молоком, і соєвим.

Кукурудзяні млинці мають щільну структуру, їхню подачу на стіл можна супроводити варенням, сметаною, медом.

Інгредієнти

  • Молоко: 300 мл
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Борошно: 7 ст. ложок (кукурудзяна)
  • Цукор: 2 ст. ложки
  • Сіль: 0,3 ч. ложки
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки

Приготування

Беремо за списком продукти, відмірявши їх у потрібній кількості.

Для змішування інгредієнтів підбираємо широку миску. У посудину вливаємо тепле молоко, розбиваємо курячі яйця.

Доповнюємо вміст сіллю та солодким компонентом – цукром.

Інгредієнти шляхом енергійного перемішування віночком доводимо до суміші з однорідною структурою.

Почнемо всипати кукурудзяне борошно. Додаємо її порційно, відразу втручаючи в однорідний яєчно-молочний склад.

У нас вийшло чудове тісто млинця на основі кукурудзяного борошна. Останній штрих у замішуванні — додавання олії, яка не має запаху. Ще раз змішуємо інгредієнти. Тесту даємо "відпочити" хвилин 15.

Поверхню сковороди змащуємо олією, прийнятно прогріваємо. Смажимо млинці з кукурудзяного борошна з молоком приблизно по хвилинці з кожного боку.

Випічка з кукурудзяної муки готова, всім приємного перекушування!