Тушкована капуста з мясом у мультиварці

Пропоную вам найбільш простий, як на мене, варіант гасіння капусти з м'ясом. Виходить тушкована капуста з м'ясом у мультиварці соковитою та апетитною.

Тушкована капуста – це смачна і ситна страва, яка урізноманітнить ваш щоденний раціон. Згасити капусту можна різними кулінарними методами, доповнивши її овочами, грибами, куркою, м'ясом. Пропоную вам найбільш простий, як на мене, варіант гасіння капусти з м'ясом. Для рецепту нам потрібно буде тільки нарізати інгредієнти, а решту роботи візьме на себе мультиварка. Виходить тушкована капуста з м'ясом у мультиварці соковитою та апетитною. Вона гарна і як самостійна страва, так і разом із гарнірами – картоплею, макаронами, гречкою, рисом.

Інгредієнти

  • Капуста білокачанна: 400 г
  • Свинина: 400 г (м'якоть)
  • Морква: 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Соус томатний: 3 ст. ложки
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Лист лавровий: 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Вода: 150 мл

Приготування

Щоб згасити капусту з м'ясом у мультиварці, візьмемо продукти за списком. М'ясо промиваємо під холодною водою та обсушуємо паперовими рушниками. Очищаємо морквину та цибулю.

М'якуш свинини нарізаємо у формі невеликих кубиків.

У чашу мультиварки наливаємо олію. Включаємо програму смаження. Коли олія розігріється (прозвучить звуковий сигнал), перекладаємо у чашу нарізку з м'яса. Періодично перемішуючи, обсмажуємо свинину 10 хвилин. Під час смаження мультиварку кришкою не закриваємо.

Моркву крупно натираємо. Цибулю нарізаємо шматочками. Додаємо овочі до м'яса до мультиварки. Перемішуємо, продовжуємо обсмажувати 3 хвилини.

Доповнюємо склад інгредієнтів томатним соусом. Інгредієнти перемішуємо, продовжуємо смажити 2 хвилини.

Перекладаємо в чашу мультиварки до інгредієнтів нашатковану капусту. Перемішуємо та продовжуємо смажити ще 5 хвилин.

За смаком капусту з м'ясом солимо та перчимо. Додаємо для аромату лавровий лист. Вливаємо до інгредієнтів теплу кип'ячену воду. Продукти перемішуємо.

Мультиварку закриваємо кришкою, вибираємо на екрані програму «гасіння», час встановлюємо на 30 хвилин.

Тушкована капуста з м'ясом у мультиварці готова. Страва вийшла смачною та соковитою. Пригощайтеся, приємного апетиту!