Тушковані пельмені з овочами на сковороді

Готові заморожені пельмені можна не лише відварити, а й приготувати їх на сковороді разом із овочами. Ось рецепт тушкованих пельменів із овочами на сковороді.

Готові заморожені пельмені можна не лише відварити, а й приготувати їх на сковороді разом із овочами. Ось покроковий рецепт тушкованих пельменів з овочами на сковороді, які можна запропонувати для ситного перекушування в обід або на вечерю. Овочі у мене представлені замороженою мексиканською сумішшю, у складі якої подрібнена морква, солодкий болгарський перець, стручкова квасоля, горошок, кукурудза. Тушковані пельмені легко готуються, а в доповненні з овочами виходять смачними та апетитними.

Інгредієнти

  • Пельмені: 20-25 шт. (заморожені)
  • Мексиканська овочева суміш: 150 г
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Вода кип'ячена: скільки потрібно

Приготування

Підготуємо для гасіння пельменів продукти за списком.

Заморожену овочеву суміш перекладаємо в друшляк та промиваємо холодною водою. Так ми видалимо льоду зі шматочків овочів. Вода має повністю стекти.

У сковороду вливаємо олію. Перекладаємо на сковороду овочі, перемішуємо, обсмажуємо 2-3 хвилини.

До овочів на сковороду висипаємо заморожені пельмешки. Інгредієнти на смак солимо і перчимо.

Пельмені перемішуємо з овочами і разом обсмажуємо кілька хвилин.

Вміст на сковороді заливаємо кип'яченою водою. Вода повинна покрити пельмені лише наполовину.

Чекаємо, доки вода закипить. Сковороду накриваємо кришкою. Гасимо пельмені з овочами під кришкою протягом 10 хвилин.

Апетитні та ситні пельмені з овочами готові до дегустації. Приємного всім перекушування!