Готові заморожені пельмені можна не лише відварити, а й приготувати їх на сковороді разом із овочами. Ось покроковий рецепт тушкованих пельменів з овочами на сковороді, які можна запропонувати для ситного перекушування в обід або на вечерю. Овочі у мене представлені замороженою мексиканською сумішшю, у складі якої подрібнена морква, солодкий болгарський перець, стручкова квасоля, горошок, кукурудза. Тушковані пельмені легко готуються, а в доповненні з овочами виходять смачними та апетитними.
Інгредієнти
- Пельмені: 20-25 шт. (заморожені)
- Мексиканська овочева суміш: 150 г
- Олія рослинна: 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
- Вода кип'ячена: скільки потрібно
Приготування
Підготуємо для гасіння пельменів продукти за списком.
Заморожену овочеву суміш перекладаємо в друшляк та промиваємо холодною водою. Так ми видалимо льоду зі шматочків овочів. Вода має повністю стекти.
У сковороду вливаємо олію. Перекладаємо на сковороду овочі, перемішуємо, обсмажуємо 2-3 хвилини.
До овочів на сковороду висипаємо заморожені пельмешки. Інгредієнти на смак солимо і перчимо.
Пельмені перемішуємо з овочами і разом обсмажуємо кілька хвилин.
Вміст на сковороді заливаємо кип'яченою водою. Вода повинна покрити пельмені лише наполовину.
Чекаємо, доки вода закипить. Сковороду накриваємо кришкою. Гасимо пельмені з овочами під кришкою протягом 10 хвилин.
Апетитні та ситні пельмені з овочами готові до дегустації. Приємного всім перекушування!