Ванільні млинці з маком

Пропоную урізноманітнити млинце на молоці ваніліном і кулінарним маком. Таке доповнення дозволить нам приготувати смачні ванільні млинці з маком.

Навіть із такої буденної випічки як млинці можна зробити чудовий десерт до ранкового чаювання. Пропоную урізноманітнити млинце на молоці ваніліном і кулінарним маком. Таке доповнення дозволить нам приготувати смачні ванільні млинці з маком, які при подачі рекомендую супроводити фруктовим або ягідним варенням, джемом, згущеним молоком. Млинці порадують ваших домочадців та друзів у масляний тиждень та інші свята.

Інгредієнти

  • Яйце куряче: 3 шт.
  • Молоко: 300 мл
  • Борошно пшеничне: 150 г
  • Цукор: 40 г
  • Сіль: 0,5 ч. ложки
  • Мак: 20 г
  • Ванілін: за смаком
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки

Приготування

Візьмемо потрібні продукти за списком, відміряємо їх у потрібній кількості. Молоко має бути у теплому стані.

У широку ємність розбиваємо курячі яйця. Доповнюємо продукт цукровим піском та ваніліном. Інгредієнти збиваємо до отримання пишної однорідної маси.

А тепер беремо ще одну ємність і просіюємо до неї пшеничне борошно. Підсипаємо до борошна сіль та кулінарний мак. Інгредієнти між собою змішуємо.

Сипучу суміш, що вийшла, невеликими порціями засипаємо в яєчну масу, відразу втручаючи її в рідкий склад.

У нас вийшло густе тісто. Доводимо його до консистенції млинця теплим молоком. Інгредієнти ретельно перемішуємо.

У тісто для млинців відразу вливаємо порцію олії, змішуємо. Готовому млинцю з маком даємо «відпочити» хвилин 10-15.

Готуємо сковороду для смаження млинців, змастивши її поверхню жиром і добре розігрівши. Зачерпуємо ванільне тісто з маком і розподіляємо його по дну сковороди. Смажимо млинці з двох сторін приблизно по хвилині.

Ароматні ванільні млинці з маком готові, приємного та смачного перекушування!