Чебуреки з мясом

Домашні чебуреки – це класика серед випічки на сковороді. Приготувати апетитні чебуреки із соковитою начинкою просто буде навіть хазяйкам, що дебютують на кухні.

Домашні чебуреки – це класика серед випічки на сковороді. Приготувати апетитні чебуреки із соковитою начинкою просто буде навіть хазяйкам, що дебютують на кухні. Спочатку замісимо тісто, приготуємо м'ясну начинку, зробимо заготовки та посмажимо чебуреки на сковороді в олії. Чебуреки з м'ясом — ситна страва, яка швидко вгамовує голод. Вони хороші для перекушування.

Інгредієнти

  • Борошно пшеничне: 450 г (вищий сорт)
  • Вода: 200 мл
  • Яйце куряче: 1 шт.
  • Горілка: 1 ст. ложка
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки + для смаження
  • Сіль: 0,5 ч. ложки
  • Фарш (будь-який): 400 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Для домашніх чебуреків з начинкою м'ясної готуємо потрібні продукти за списком. Фарш можна взяти на свій розсуд. У нашому рецепті використовується свинячий фарш.

Почнемо реалізацію рецепту із замісу чебуречного тіста. Зробимо його з використанням алкогольного напою – горілки. Чебуреки на такому тісті виходять хрусткими, апетитними. Отже, в миску забиваємо куряче яйце. Доповнюємо його сіллю.

Інгредієнти у мисці перемішуємо.

У яєчну масу, що вийшла, вливаємо воду і рослинну олію. Перемішуємо вміст.

Вливаємо заявлену норму горілки. Ще раз інгредієнти змішуємо.

У суміш, що зрештою у нас вийшла, починаємо невеликими порціями просіювати борошно.

Спочатку інгредієнти перемішуємо у мисці. Як тільки утворюється борошно, процес замісу тіста переносимо на робочу зону кухонного столу.

На час приготування начинки тісто обертаємо харчовою плівкою або забираємо в поліетиленовий мішечок. Тісто кладемо на полицю холодильника.

Розморожений фарш перекладаємо у миску.

Цибулю подрібнюємо шматочками. Викладаємо нарізку у фарш. Інгредієнти солимо і приправляємо на смак меленими спеціями.

Компоненти начинки добре перемішуємо.

Тісто дістаємо з холоду, катаємо в товсту ковбаску, з якої нарізаємо шматочки. Розкочуємо шматочки тіста в коржики. Можна скористатися для рівних країв майбутніх чебуречних заготовок як трафарет блюдцем.

На один бік заготовок розміщуємо м'ясну начинку.

Притискаємо краї заготовок та фіксуємо їх вилкою.

Чебуреки смажимо в добре прогрітій олії на сковороді.

Після смаження бажано викласти чебуреки на паперові серветки, щоб видалити зайвий жир.

Домашні чебуреки готові! Приємного всім перекушування!