Яєчня з фаршем та цибулею

Страви з курячих яєць є, мабуть, найпопулярнішими на сніданок. Пропоную посмажити яєчню з фаршем та цибулею – чудовий варіант для ранкової ситної трапези.

Страви з курячих яєць є, мабуть, найпопулярнішими на сніданок. Найпростіше приготувати яєчню. Достатньо розбити на гарячу сковороду промаслену парочку яєць і дочекатися, поки вони схопляться. Якщо ви бажаєте зробити яєчню ситною, можна додатково використати ковбасу, помідори, сир. Я пропоную засмажити яєчню з м'ясним фаршем. Такою стравою точно наситишся до обіднього перекушування. Смачна яєчня з фаршем та цибулею – чудовий варіант для ранкової ситної трапези!

Інгредієнти

  • Фарш м'ясний: 150 г
  • Яйце куряче: 2-3 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Зелень свіжа: за смаком

Приготування

Підготуємо інгредієнти за списком. Фарш може бути свинячий, яловичий або змішаний. Він має бути розмороженим. Очищаємо цибулю від лушпиння. Гілочки зелені промиваємо, струшуємо зайву вологу.

На сковороді розігріваємо олію. Цибулю нарізаємо у формі тонких напівкілець. Відправляємо заготовку з цибулі на сковороду, пасеруємо до м'якості та легкого золотистого відтінку. Потрібно хвилини 3-4.

До цибулі на сковороду викладаємо фарш. Приправляємо його до смаку сіллю. Можна кинути додатково меленого перчика.

Обсмажуємо фарш разом із цибулею приблизно 7-10 хвилин. М'ясні шматочки під час обсмажування періодично розбивати лопаткою.

Лопаткою трохи розсовуємо фарш, звільняючи місце для яєць. У кожну лунку розбиваємо яйце. Трохи солимо.

Яєчню з фаршем готуємо ще приблизно 4-6 хвилин, залежно від бажаної м'якості жовтка.

Яєчня із фаршем на сковороді готова. Подачу рекомендується урізноманітнити подрібненою зеленню.

Всім смачного та ситного перекушування!