Зелений чай з ківі та яблуком

Щоб урізноманітнити смак зеленого чаю, пропоную включити до складу напою ківі та яблуко. Виходить зелений чай з ківі та ароматним яблуком, з приємним смаком.

Зелений чай – смачний та корисний напій, який має бути присутнім у нашому раціоні. Щоб урізноманітнити смак зеленого чаю, пропоную включити до складу напою нарізку з ківі та яблука. Виходить зелений чай з ківі та ароматним яблуком, з приємним ніжним смаком. Підсолодити такий чай можна цукром або медом.

Інгредієнти

  • Ківі: 1 шт.
  • Яблуко: 0,5 шт.
  • Вода (окріп): 500 мл
  • Чай зелений: 1 ст. ложка (або 2 пакетики)
  • Цукор: за смаком (або мед)

Приготування

Щоб приготувати зелений чай з ківі та яблуком, візьмемо потрібні інгредієнти. Сорт яблука – на ваш розсуд.

У відповідну ємність (заварювальний чайник) викладаємо пакетики чаю. Можна використовувати і розсипний чай. Заливаємо пакетики чаю окропом. Накриваємо чайник для заварювання кришкою і наполягаємо напій 5 хвилин.

Очищаємо від шкірки ківі. Нарізаємо фрукт у формі кубиків.

Очищаємо тепер яблуко від шкірки та насіння. Подрібнюємо яблуко також, тобто. невеликими кубиками.

Нарізку з фруктів перекладаємо в чайник для заварювання в напій.

Заварювальний чайник накриваємо кришкою та наполягаємо зелений чай з ківі та яблуком 10 хвилин.

Розливаємо зелений чай у кухлі. Додаємо за бажанням цукор або мед у напій. Частуйтесь!

Всім приємного чаювання!