Бісквіт у мультиварці

Для ласунів пропоную зробити бісквіт у мультиварці. Випічку можна використовувати як основу для тортів або запропонувати просто до чашки чаю або кави.

Для ласунів пропоную зробити в мультиварці бісквіт. Випічку можна використовувати як основу для тортів або запропонувати просто до чашки чаю або кави. Щоб бісквіт у мультиварці вийшов «гідним» і пишним, приділіть увагу збиванню яєць. Не заощаджуйте час у процесі збивання, і тоді ваш виріб вийде повітряним за структурою і ніжним навіть без розпушувача чи соди.

Інгредієнти

  • Яйце куряче: 4 шт.
  • Цукор: 1 ст.
  • Борошно пшеничне: 1 ст.
  • Ванілін: 1 пакетик
  • Крупа манна: 2 ч. ложки
  • Олія рослинна: 0,5 ч. ложки (для змащування чаші)

Приготування

Підготуємо продукти для бісквіту. Відміряємо цукор та борошно склянкою об'ємом 200 мл.

У відповідну миску розбиваємо курячі яйця. Міксер добре збиваємо їх так, щоб вийшла пишна густа маса.

Чи не зупиняючи процес збивання яєчної маси, засипаємо невеликими порціями цукровий пісок. Перемішуємо спочатку на середній швидкості, а коли весь цукор буде використаний, збільшуємо оберти. Збиваємо в такому режимі щонайменше 5 хвилин.

У пишний склад, що вийшов, вводимо просіяне борошно і ароматний ванілін.

Міксер замінюємо ложкою. Акуратно починаємо втручати муку в яєчну масу, обертаючи ложкою знизу вгору. Тісто має вийти гладким та однорідним.

Дно та стінки знімної чаші мультиварки змащуємо олією та посипаємо манною крупою. Викладаємо у чашу мультиварки приготовлене тісто.

Закриваємо кришку мультиварки. Встановлюємо програму "Випічка". Час ставимо на 1:00, а температуру – на 160 градусів.

Щоб готовий бісквіт було просто дістати, ставимо на чашу піддон для варіння на пару та перевертаємо.

Пишний бісквіт у мультиварці готовий. Смачного!