Піца з ковбасою на сковороді

Обов'язково поповніть кулінарну колекцію простим рецептом приготування піци з ковбасою на сковороді. Домашня піца вийшла дуже апетитною та ситною.

Обов'язково поповніть кулінарну колекцію простим рецептом приготування смачної піци. Як основу візьмемо готове листкове бездрожжеве тісто, а пекти піцу будемо на сковороді. Такий експрес-метод дозволить вам поласувати шматочком соковитої піци буквально через 10 хвилин (тільки заздалегідь розморозьте тісто). Для начинки я використовувала варену ковбасу, помідори чері, сир. Домашня піца з ковбасою на сковороді вийшла дуже апетитною та ситною.

Інгредієнти

  • Тісто листкове бездрожжеве: 1 пласт (250 г)
  • Ковбаса варена: 100 г
  • Помідори чері: 5 шт.
  • Сир твердий: 80 г
  • Майонез: 1 ч. ложка
  • Кетчуп томатний: 1,5 ч. ложки
  • Олія рослинна: 2 ч. ложки
  • Базилік сушений: 1 щіпка
  • Зелень свіжа: для подачі

Приготування

Візьмемо за списком зазначені інгредієнти. Тісто наперед розморожуємо до м'якого стану. Промиваємо чері.

Пласт листкового тіста розкочуємо. Вирізаємо коло, що дорівнює діаметру поверхні сковороди. Для зручності можна скористатися тарілкою та кришкою. Сковороду змащуємо олією і розігріваємо. Заготовку з|із| тіста для піци викладаємо в сковороду.

Одну сторону пласта обсмажуємо протягом 3-4 хвилин і перевертаємо. Сковороду забираємо з плити.

Заготівлю для піци змащуємо соусом. Для нього добре змішуємо майонез і кетчуп.

Ковбасу нарізаємо тонкими брусками. Розподіляємо нарізку на підставі піци.

Натираємо сир. Посипаємо ковбасу стружкою із сиру. Зверху присмачуємо сир щіпкою сушеного базиліку.

Помідори чері розрізаємо на дві половинки. Поміщаємо половинки чері поверх сирного шару.

Сковороду повертаємо на плиту. Зменшуємо нагрівання плити. Сковороду з піцою накриваємо кришкою. Готуємо приблизно 6 хвилин. Цього часу цілком достатньо, щоб сир розплавився.

Готову піцу зі сковороди одразу пропонуємо на стіл, розрізавши шматочками та посипавши зеленню. Всім смачного!