Домашні сухарики з бубликів

Пропоную зробити домашні сухарики зі кермо, які можна використовувати для подачі перших страв, а також для салатів як один з інгредієнтів.

Приготувати сухарики в домашніх умовах легко і просто. Зазвичай для домашніх сухариків я використовую батон чи хліб. Але є альтернативний варіант, який мені здається більш зручним та швидким. Для приготування сухариків візьмемо бублики. Пропоную зробити домашні сухарики з бубликів, які можна використовувати для подачі перших страв (щілин, борщів, розсольника, горохового супу), а також для салатів як один з інгредієнтів. Смак сухариків ви можете налаштувати під свої кулінарні уподобання.

Інгредієнти

  • Баранки: 300 г
  • Паприка мелена: 1 ч. ложка
  • Суміш прованських трав: 1 ч. ложка
  • Сіль: 0,5 ч. ложки
  • Олія рослинна: 1-2 ст. ложки

Приготування

Щоб приготувати в духовці сухарики зі кермо, візьмемо потрібні продукти за списком. До складу спецій можна додати сушений часник та мелені перці.

У першу чергу наріжемо бублики на кільця товщиною приблизно 3-5 мм.

Тепер заготовку для сухариків перекладаємо в одноразовий целофановий мішечок.

Засипаємо в мішечок бажані спеції та сіль.

Скріплюємо мішечок і струшуємо його, щоб спеції рівномірно розподілилися по заготівлі для сухариків.

А тепер додаємо до майбутніх сухариків столову ложку олії. Знову інгредієнти добре струшуємо у мішечку.

Деко застилаємо пергаментом, можна використовувати лист для випічки або фольгу. Заготівлю для сухариків із бубликів викладаємо на деко в один шар.

Попередньо розігріваємо духовку до 200 °. Відправляємо лист з сухариками з бубликів в духовку на 10 хвилин. Сухарики мають стати рум'яними, з апетитною скоринкою.

Домашні сухарики з бубликів зі спеціями використовуємо на власний розсуд – для подачі супів, для приготування салатів або просто до келих пінного напою. Смачного!