Приготувати сухарики в домашніх умовах легко і просто. Зазвичай для домашніх сухариків я використовую батон чи хліб. Але є альтернативний варіант, який мені здається більш зручним та швидким. Для приготування сухариків візьмемо бублики. Пропоную зробити домашні сухарики з бубликів, які можна використовувати для подачі перших страв (щілин, борщів, розсольника, горохового супу), а також для салатів як один з інгредієнтів. Смак сухариків ви можете налаштувати під свої кулінарні уподобання.
Інгредієнти
- Баранки: 300 г
- Паприка мелена: 1 ч. ложка
- Суміш прованських трав: 1 ч. ложка
- Сіль: 0,5 ч. ложки
- Олія рослинна: 1-2 ст. ложки
Приготування
Щоб приготувати в духовці сухарики зі кермо, візьмемо потрібні продукти за списком. До складу спецій можна додати сушений часник та мелені перці.
У першу чергу наріжемо бублики на кільця товщиною приблизно 3-5 мм.
Тепер заготовку для сухариків перекладаємо в одноразовий целофановий мішечок.
Засипаємо в мішечок бажані спеції та сіль.
Скріплюємо мішечок і струшуємо його, щоб спеції рівномірно розподілилися по заготівлі для сухариків.
А тепер додаємо до майбутніх сухариків столову ложку олії. Знову інгредієнти добре струшуємо у мішечку.
Деко застилаємо пергаментом, можна використовувати лист для випічки або фольгу. Заготівлю для сухариків із бубликів викладаємо на деко в один шар.
Попередньо розігріваємо духовку до 200 °. Відправляємо лист з сухариками з бубликів в духовку на 10 хвилин. Сухарики мають стати рум'яними, з апетитною скоринкою.
Домашні сухарики з бубликів зі спеціями використовуємо на власний розсуд – для подачі супів, для приготування салатів або просто до келих пінного напою. Смачного!