Салат з морквою по-корейськи та ківі

Пропоную зробити смачний та апетитний салат із морквою по-корейськи, куркою, сиром та ківі. Формувати салат з морквою по-корейськи та ківі краще у креманках.

Морква по-корейськи – це не тільки соковита гостра закуска, а й відмінний інгредієнт для приготування салатів. Пропоную зробити салат з морквою по-корейськи, куркою, сиром. У салаті також є такий фрукт як ківі. Пікантна нотка корейської моркви з кислинкою ківі робить салат із незвичайним смаком та апетитним. Формувати салат з морквою по-корейськи та ківі краще в порційних креманках.

Інгредієнти

  • Куряче філе – варене: 200 г
  • Ківі: 1-2 шт.
  • Морква по-корейськи: 100 г
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Сир твердий: 70 г
  • Майонез: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Щоб приготувати салат з морквою по-корейськи та ківі, візьмемо потрібні інгредієнти. Заздалегідь відварюємо куряче філе (25-30 хвилин після закипання) та яйця (9-10 хвилин після закипання). Ці продукти охолоджуємо, яйця очищаємо.

Куряче філе нарізаємо маленькими кубиками. Половину нарізки з курки викладаємо першим шаром, на смак солимо, перчимо і покриваємо майонезом.

Корейську морквину віджимаємо від маринаду. Довгі смужки нарізаємо. Формуємо другий шар салату та змащуємо його соусом.

Яйця ділимо на жовтки та білки. Білки крупно натираємо, викладаємо наступний шар. Покриваємо шар із білків майонезом.

Тепер буде шар із сиру. Продукт натираємо та поміщаємо на шар з білків. Я використала сир твердих сортів, але підійде й плавлений сир.

На сирний шар кладемо шматочки курячого філе, що залишилися. Трохи солимо курячий шар і змащуємо майонезом.

Очищаємо ківі, нарізаємо тонкими півкільцями, формуємо шар салату.

Останнім шаром будуть дрібно натерті курячі жовтки. Креманки з салатом прикриваємо харчовою плівкою і забираємо в холодильник, щоб шари просочилися протягом години.

Листковий салат з корейською морквою та ківі вийшов смачним, пригощайтеся! Приємного всім перекушування!