Домашня шаурма зі свининою

Для любителів смачної та ситної шаурми пропоную рецепт приготування домашньої шаурми зі свининою. Вона виходить апетитною, соковитою та смачною завдяки соусу.

Для любителів смачної та ситної шаурми пропоную рецепт її приготування зі свининою. Для начинки, крім свинини, знадобиться пекінська капуста, твердий сир, свіжий огірок і помідор. Домашня шаурма зі свининою виходить апетитною, соковитою та смачною завдяки соусу, для якого візьмемо часник, майонез та свіжий кріп. Готуйте із задоволенням!

Інгредієнти

  • Свинина: 150 г
  • Тонкий лаваш – великий: 1 шт.
  • Помідори: 1 шт.
  • Огірок свіжий: 0,5 шт.
  • Капуста пекінська: 75 г
  • Часник: 2 зубчики
  • Кріп (свіжий): 0,5 пучка
  • Майонез: 75 г
  • Сир твердий: 70 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Візьмемо для домашньої шаурми зі свининою потрібні продукти.

На обробну дошку кладемо свинину, нарізаємо невеликими шматочками м'ясо. Розігріваємо сковороду. Викладаємо нарізку зі свинини на сковороду. Обсмажуємо м'ясну заготовку до готовності 5-7 хвилин.

Приготуємо для шаурми соус. У миску додаємо подрібнений через прес часник. Додаємо дрібно нарубаний кріп. Інгредієнти заливаємо майонезом та перемішуємо.

У часниковий соус викладаємо обсмажену м'ясну нарізку. За смаком солимо і перчимо. Перемішуємо.

Підготуємо решту інгредієнтів для шаурми. Пекінську капусту нарізаємо дрібними смужками. Огірок шаткуємо соломкою. Помідор подрібнюємо тонкими кільцями. А ось сир ми натираємо.

Починаємо збирати шаурму. На один бік кладемо нарізку з пекінської капусти. Зверху поміщаємо свинячі шматочки в часниковому соусі.

Тепер йдуть шари в наступному порядку: нарізка з огірка – кільця помідора – сирна стружка.

Туго згортаємо лаваш із начинкою у формі конверта.

Розігріваємо поверхню сковороди гриль. Поверхню змащувати не потрібно. Кладемо шаурму на сковороду гриль, щоб обсмажити з кожного боку по 1,5 хвилини.

Домашня ситна шаурма зі свининою готова. Пригощайтеся, приємного перекусу!