Фарширований карась на сковороді

Для любителів рибних страв пропоную засмажити фаршированого карася на сковороді. Риба виходить соковита всередині і з хрусткою скоринкою зовні.

Для любителів рибних страв пропоную посмажити карася на сковороді. Тільки спочатку нафаршируємо рибу пікантною начинкою із цибулі та зелені. Апетитний фарширований карась на сковороді виходить соковитим усередині та з хрусткою скоринкою зовні. Рибу, приготовлену в такий спосіб, можна подати як самостійну страву або запропонувати з картопляним гарніром.

Інгредієнти

  • Карась: 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста: 2 шт.
  • Приправа для риби: 1 ч. ложка
  • Сіль за смаком
  • Зелень свіжа: 0,5 пучка
  • Олія рослинна: скільки потрібно
  • Панірувальні сухарі: 3 ст. ложки
  • Цукор: 0,5 ч. ложки

Приготування

Візьмемо за списком продукти для реалізації рибного рецепту.

Цибулю очищаємо від лушпиння. Подрібнюємо на обробній поверхні цибулю у формі невеликих шматочків.

У сковороду вливаємо пару супових ложок олії. Розігріваємо його. Завантажуємо на сковороду заготовку із цибулі. Посипаємо цибулю цукром. Обсмажуємо до приємного карамельного кольору цибулю. Періодично цибулинки перемішуємо.

Поки обсмажується цибуля, підготуємо рибу. Карася потрошимо, очищаємо від луски. Обов'язково видаляємо чорну плівку всередині черевця. Рибу солимо за смаком і присмачуємо приправою.

Зелень промиваємо, струшуємо зайву вологу. Рубаємо зелень дрібно. З'єднуємо цибулю із зеленню в мисці, перемішуємо.

Черевики карася заповнюємо цибульною начинкою.

На тарілку насипаємо панірувальну суміш. Обвалюємо в ній нафаршированого карася.

Розігріваємо на сковороді масло|мастило|, викладаємо нафаршированого карася. Смажимо рибу з двох сторін до утворення рум'яної скоринки.

Подаємо фаршированого карася до столу. Всім смачного перекушування!