Маринад для шашлику зі свинини з аджикою

Домашній маринад для шашлику зі свинини з аджикою – вдалий вибір для смачної страви на природі! З таким маринадом м'ясні шматочки виходять ніжними та соковитими.

Якщо ви зібралися на пікнік, то без пахучого шашлику вам точно не обійтися. Багатьом подобається шашлик зі свинини. Замочити м'ясо для шашлику пропоную в маринаді, у складі якого є готова суха аджика. З таким маринадом м'ясні шматочки виходять ніжними та соковитими. Домашній маринад для шашлику зі свинини з аджикою – вдалий вибір для смачної страви на природі!

Інгредієнти

  • Свинина: 1 кг (м'якоть)
  • Аджика: 2,5 ч. ложки (суха готова)
  • Цибуля ріпчаста: 3 шт.
  • Лимон: 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Щоб приготувати маринад для шашлику із свинини з аджикою, візьмемо інгредієнти за списком.

М'ясо для шашлику на вугіллі нарізаємо шматочками вагою приблизно 30-40 г.

Очищаємо цибулю, нарізаємо його кільцями. Нарізку додаємо до м'ясних шматочків.

Заготівлю для шашлику солимо на свій смак, перчимо, всипаємо суху аджику.

З лимона вичавлюємо сік і виливаємо його до м'ясних шматочків.

Ретельно перемішуємо інгредієнти. Залишаємо м'ясо маринуватися за кімнатної температури протягом 2 годин. Якщо плануєте маринувати свинину довше, миску з м'ясом краще прибрати в холодильник, прикривши кришкою.

Замариновані шматочки свинини нанизуємо на шампури та смажимо на вугіллі.

Я впевнена, що такий шашлик припаде вам до смаку, приємного апетиту!