Для ситного та смачного перекушування можна приготувати гарячі бутерброди, скориставшись електрогрилем. Для рецепту краще взяти хліб, що вже «залежався», або батон. Начинка є салатом, у складі якого сир, ковбаса і маринований огірок. Апетитні гарячі бутерброди із сирним салатом в електрогрилі – ідеальний варіант для сніданку! Готувати просто та швидко!
Інгредієнти
- Батон (нарізний): 8 скибочок
- Ковбаса варена: 60 г
- Сир твердий: 40 г
- Огірок маринований: 1/3 шт.
- Майонез: 1 ст. ложка
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Підготуємо інгредієнти за списком.
Для салату подрібнюємо ковбасу дрібним кубиком. Так само чинимо і з маринованим огірком. А ось сир натираємо. Вибираємо для подрібнення бік із маленькими осередками.
Інгредієнти салату трохи солимо, до смаку перчимо. Для заправки беремо свій улюблений майонез.
Перемішуємо. Начинка-салат із сиру з ковбасою та огірком для гарячих бутербродів готова.
Покриваємо половину хлібних скибочок рівним шаром салату.
Закриваємо начинку скибочкою хліба.
Сформовані бутерброди із сирним салатом поміщаємо на гарячу панель електрогриля. Накриваємо другою панеллю та підсмажуємо протягом 1,5-2 хвилин.
Смачні та ситні гарячі бутерброди із салатом відразу подаємо до столу. Усім приємного перекушування!