Гуляш із курячої печінки

Пропоную до обідньої трапези зварити гуляш. Страва виходить соковитою, запропонувати до столу гуляш із курячої печінки можна з улюбленим гарніром.

Куряча печінка – бюджетний субпродукт, з якого можна приготувати смачні та апетитні страви. Пропоную до обідньої трапези зварити гуляш. Страва виходить соковитою, запропонувати до столу гуляш із курячої печінки можна з улюбленим гарніром – картоплею, макаронами, кашею або рисом. Крім смаку страва має ще одну гастрономічну перевагу — готується гуляш швидко.

Інгредієнти

  • Печінка куряча: 400 г
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сметана: 3 ст. ложки
  • Борошно пшеничне: 1 ст. ложка
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком
  • Лист лавровий: 2 шт.
  • Вода кип'ячена: 150 мл

Приготування

Візьмемо запропоновані інгредієнти. Очищаємо цибулю. Печінка має бути розмороженою. Сметану можна використовувати будь-якої жирності.

Цибулину кладемо на обробну поверхню і подрібнюємо у формі напівкілець.

Курячу печінку промиваємо, видаляємо прожилки. Великі шматочки печінки розрізаємо навпіл.

У сковороді прогріваємо олію. Викладаємо печінку та нарізку з цибулі. Обсмажуємо інгредієнти, періодично перемішуємо на сковороді. Печінка має змінитися у кольорі, а цибуля стати м'якою.

У невелику тару перекладаємо сметану. Підсипаємо борошно та спеції на свій смак. Енергійно перемішуємо. Заливка для печінки готова.

Заливку додаємо на сковороду. Кидаємо до печінки пару лаврових листочків.

Чекаємо, доки печінка в заливці закипить. Проварюємо печінку ще 2-3 хвилини.

Апетитний гуляш з курячої печінки готовий. Всім смачного та ситного перекушування!