Королівські креветки з часником у соєвому соусі на сковороді.

Якщо вам подобаються морепродукти, то приготуйте королівські креветки з часником у соєвому соусі на сковороді, які, до речі, підійдуть для святкового застілля.

Якщо вам подобаються морепродукти, то приготуйте королівські креветки з часником у соєвому соусі на сковороді, які, до речі, підійдуть для святкового застілля. Королівські креветки, приготовані таким чином, виходять дуже апетитними, з насиченим смаком. Їх можна запропонувати до трапези як самостійну закуску разом із улюбленим соусом, а також доповнити гарніром (відмінно підходить рис).

Інгредієнти

  • Креветки королівські: 7-8 шт.
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Вода: 100 мл
  • Соус соєвий: 50 мл
  • Часник: 3 зубчики
  • Лимон: 2 скибочки
  • Сіль за смаком
  • Спеції мелені: за смаком
  • Суміш прованських трав: за смаком

Приготування

Беремо потрібні інгредієнти. Для рецепту я використала заморожені креветки. Їх потрібно заздалегідь дістати з морозилки, обполоснути водою та просушити, використовуючи паперові рушники.

Підготовлені креветки кладемо у сковороду. Заливаємо їх теплою водою, ставимо сковороду на вогонь і накриваємо кришкою. Варимо креветки приблизно 5 хвилин.

Паралельно підготуємо часник. Знімаємо лушпиння і подрібнюємо шматочками зубчики.

Перевіряємо креветки. Вода випарувалася, додаємо на сковороду олію.

До креветок завантажуємо заготовку із часнику, підсипаємо зазначені спеції.

Слідом вливаємо в сковороду до креветок сік лимона та класичний соєвий соус.

На сковороді прогріваємо креветки у пікантному соусі близько 4 хвилин.

Приготовлені в соєвому соусі з часником королівські креветки відразу подаємо на стіл. Знімаємо пробу, приємного апетиту!