Креветки з помідорами та цибулею на сковороді

Для любителів морепродуктів пропоную посмажити креветки з помідорами та цибулею на сковороді. Такі креветки просто приготувати буде навіть кухарям-початківцям.

Для любителів морепродуктів пропоную посмажити на сковороді креветки. У процесі доповнимо креветки цибулею та помідорами, щоб отримати апетитну та смачну закуску до столу. Смажені креветки з помідорами і цибулею на сковороді просто приготувати буде навіть кухарям-початківцям. Я використовувала для рецепту великі королівські креветки (заморожені та в панцирі). Рекомендую заздалегідь дістати креветки з морозилки, щоб на час готування вони відтанули.

Інгредієнти

  • Креветки: 6 шт. (великі)
  • Цибуля червона: 0,5 шт.
  • Помідори: 2 шт.
  • Паприка мелена: 0,5 ч. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Олія вершкове: 70 г

Приготування

Підготуємо для рецепту інгредієнти за списком. Очищаємо червону цибулю, помідори промиваємо.

У сковороді прогріваємо порцію олії. Перекладаємо в олію креветки і обсмажуємо їх з кожного боку по 3 хвилини.

Червону цибулю нарізаємо у формі напівкілець. Цибулеву нарізку перекладаємо до креветок.

Помідори нарізаємо невеликими часточками, які переправляємо на сковороду за цибулею.

До креветок кладемо шматочок вершкового масла. Вміст посипаємо до смаку сіллю, чорним меленим перцем і меленою паприкою. До складу можна ввести подрібнений часник (це за бажанням). Інгредієнти перемішуємо.

Сковороду з креветками накриваємо кришкою та гасимо їх на помірному вогні протягом 3-х хвилин.

Смачні креветки з цибулею та помідорами готові. Всім смачного!