Така частина курки як грудка – чудовий продукт харчування, що поєднується з різними інгредієнтами. Приготувати курячі грудки можна різними кулінарними способами. Я пропоную скористатися сковородою та доповнити куряче м'ясо кабачками та цибулею. Апетитна курка з кабачками на сковороді – страва, реалізувати яку швидко і легко. М'ясо виходить соковитим завдяки пряним спеціям та технології приготування.
Інгредієнти
- Кабачок: 250 г
- Філе куряче (грудка): 300 г
- Цибуля ріпчаста: 1 шт.
- Олія рослинна: 2 ст. ложки
- Часник сушений: 0,5 ч. ложки
- Суміш прованських трав: 1 ч. ложка
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Візьмемо за списком інгредієнти. Бажано використати молодий кабачок. Курячі грудки промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками. Очищаємо цибулю.
На обробну поверхню перекладаємо куряче м'ясо та нарізаємо його у формі невеликих кубиків. Цибулю подрібнюємо тонкими півкільцями.
У сковороді розігріваємо порцію олії. Перекладаємо цибулю та заготівлю з курячого м'яса. Періодично перемішуючи, обсмажуємо інгредієнти на помірному вогні 4-5 хвилин.
З кабачка зрізаємо шкірку, видаляємо насіння, якщо вони вже сформувалися. Нарізаємо кабачок брусочками. Переправляємо подрібнений кабачок до інгредієнтів на сковороду.
Курку та кабачки на свій смак солимо і перчимо. Присмачуємо сушеним часником та ароматними прованськими травами.
Трохи зменшуємо нагрівання плити, сковороду накриваємо кришкою. Готуємо курку з кабачками близько 20 хвилин. Іноді перемішуємо вміст.
Смачна страва з курячої грудки з кабачками готова, пригощайтеся!