Запечені курячі гомілки в мультиварці

Без зайвого кулінарного клопоту можна приготувати запечені курячі гомілки в мультиварці. Ця страва мало кого залишить байдужою, куряче м'ясо буквально тане у роті.

Без зайвого кулінарного клопоту можна приготувати запечені курячі гомілки в мультиварці з використанням харчової фольги. Така порційна страва мало кого залишить байдужою, адже куряче м'ясо буквально тане у роті.

Курячі ніжки ми спочатку замаринуємо в майонезі та спеціях, а потім вже запакуємо в кишеню з фольги і приготуємо за допомогою мультиварки. Запечені в мультиварці гомілки при подачі на стіл можна розташувати поруч із гарніром з картоплі чи рису.

Інгредієнти

  • Гомілки курячі: 3-4 шт.
  • Майонез: 1,5 ст. ложки
  • Часник: 2 зубчики
  • Гірчиця: 0,5 ч. ложки
  • Спеції мелені: за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування

Беремо продукти за списком. Гомілки мають бути розмороженими. Зі спецій підійде паприка, куркума, мелений перець.

Курячі частини перед маринуванням промиваємо, відразу обтираємо паперовими рушниками. Гомілки викладаємо в миску.

Ніжки на свій смак приправляємо сіллю та меленими приправами.

До ніжок викладаємо майонез, гірчицю та подрібнений часник.

Ретельно ніжки з доданими інгредієнтами перемішуємо і залишаємо так маринуватися щонайменше на 30 хвилин (більше – краще).

Відрізаємо від харчової фольги пропорційний шматок, який кладемо на дно мультиварки. На фользі розташовуємо курячі частини.

Накриваємо гомілки другим шматком фольги. Міцно закріплюємо краї, щоб не витікав сік у процесі приготування.

Фіксуємо кришку мультиварки, встановлюємо програму запікання на 40 хвилин.

Курячі гомілки у мультиварці готові! Приємного всім перекушування!