Курячі гомілки зі сметаною та паприкою в рукаві

Курячі гомілки – відмінний порційний продукт, з якого можна приготувати найрізноманітніші страви. Пропоную запекти курячі гомілки зі сметаною та паприкою в рукаві.

Курячі гомілки – відмінний порційний продукт, з якого можна приготувати найрізноманітніші страви. Пропоную запекти гомілки в духовці, попередньо замаринувавши їх у складі зі сметани, меленої паприки та часнику. Для маринаду я використала паприку із копченим смаком, але підійде і звичайна. Запікаються курячі гомілки зі сметаною та паприкою в рукаві, виходять дуже соковитими, смачними та апетитними. До столу страву можна запропонувати з рисом, гречкою, макаронами чи картопляним гарніром.

Інгредієнти

  • Гомілки курячі: 4 шт.
  • Паприка мелена: 1 ч. ложка
  • Часник сушений: 0,25 ч. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: 1 щіпка
  • Сметана: 1 ст. ложка

Приготування

Для запікання курячих гомілок у духовці візьмемо потрібні інгредієнти за списком.

Курячі частини обполіскуємо під прохолодною водою. Обсушуємо паперовими серветками. Перекладаємо гомілки в миску.

Курячі голяшки на смак солимо. Присмачуємо чорним меленим перчиком. Всипаємо сухий часник і мелену паприку.

До інгредієнтів додаємо повну столову ложку сметани будь-якої жирності.

Добре перемішуємо гомілки зі сметаною та спеціями, щоб кожна куряча частина була вкрита маринадом. Залишаємо гомілки у сметанному складі маринуватися 30 хвилин.

Замариновані курячі гомілки перекладаємо в рукав для запікання. Фіксуємо туго кінці. Рукав із гомілками поміщаємо у форму для запікання.

Завантажуємо форму з гомілками в розігріту до 190 градусів духовку на 40 хвилин.

Соковиті та смачні курячі гомілки, запечені зі сметаною та паприкою, готові. Всім смачного!