Лаваш із сирно-сирною начинкою

Якщо у вас є тонкий лаваш, то пропоную до сніданку зробити смачний перекус. Давайте приготуємо лаваш із сирно-сирною начинкою всього за кілька хвилин.

Якщо у вас є тонкий лаваш, то пропоную до сніданку зробити смачний і корисний перекус. Давайте приготуємо лаваш із сирно-сирною начинкою всього за кілька хвилин. Така закуска виходить апетитною та соковитою. Я сподіваюся, що рецепт вам обов'язково знадобиться.

Інгредієнти

  • Тонкий лаваш – великий: 1 шт.
  • Сир: 100 г
  • Сир твердий: 40 г
  • Кріп (свіжий): 2 гілочки
  • Сметана: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Жовток яєчний: 1 шт.

Приготування

Підготуємо інгредієнти для рецепту. Гілочки свіжого кропу промиваємо та обсушуємо. Сорт твердого сиру – на ваш смак.

У миску перекладаємо сир. Сир подрібнюємо теркою та додаємо до сиру.

До сиру і сирної стружки додаємо за смаком сіль і трохи меленого перчика. Дрібно рубаємо гілочки кропу і додаємо в миску. Інгредієнти заправляємо сметаною.

Перемішуємо, начинка для закуски готова.

Кулінарними ножицями з лаваша робимо чотирикутні заготовки.

На один бік заготовки з лаваша поміщаємо сирно-сирну начинку. Згортаємо заготовку з начинкою у формі конверта.

Жовток збиваємо. Отриманою сумішшю змащуємо заготовки з кожного боку.

На сковороді розігріваємо олію. Викладаємо лаваш із начинкою та обсмажуємо по 2 хвилини з двох сторін.

Смачний лаваш з сирно-сирною начинкою гарячим подаємо до столу. Пригощайтеся, приємного та ситного перекушування!