Лаваш зі свіжою капустою, сиром та огірками

Тонкий лаваш зі свіжою капустою, сиром та огірками – відмінний варіант для ситного перекушування. Закуску можна взяти з собою в дорогу чи пікнік.

З тонкого лаваша можна смачно, просто і швидко приготувати найрізноманітніші страви для закуски. Пропоную для такої страви використати свіжу білокачанну капусту, маринований огірочок, сир та сирокопчену ковбасу. Начинка із зазначеного складу інгредієнтів виходить соковитою та апетитною. Тонкий лаваш зі свіжою капустою, сиром та огірками – відмінний варіант для ситного перекушування. Закуску можна взяти з собою в дорогу чи пікнік.

Інгредієнти

  • Тонкий лаваш – великий: 2 шт.
  • Капуста білокачанна: 100 г
  • Огірок маринований: 2 шт.
  • Ковбаса сирокопчена: 8 скибочок
  • Сир твердий: 80 г
  • Майонез: 1 ч. ложка
  • Паста томатна: 1 ч. ложка
  • Суміш прованських трав: 1 щіпка
  • Сіль: щіпка

Приготування

Візьмемо потрібні інгредієнти для смачної закуски з лаваша.

Насамперед зробимо заготівлю з капусти. Тонко шаткуємо капусту смужками. Нарізування перекладаємо в миску. Трохи солимо, перемішуємо, топчаючи руками.

У невелику миску кладемо майонез, додаємо томатну пасту та дрібку прованських трав. Інгредієнти між собою перемішуємо. Соус для лаваша з начинкою готовий.

На столі розкладаємо тонкий свіжий лаваш. Невелику частину лаваша змащуємо приготованим соусом.

На змащену частину лаваша викладаємо соковиту нарізку із капусти.

На капустяний шар поміщаємо скибочки сирокопченої ковбаси.

Огірки нарізаємо тонкими кільцями. Додаємо кільця огірків поверх ковбаси.

Сир твердих сортів натираємо. Закриваємо інгредієнти начинки сирною стружкою.

Лаваш щільно згортаємо у формі конверта.

Розігріваємо сковороду-гриль. Змащувати її не потрібно. Підрум'янюємо лаваш із начинкою з кожного боку приблизно по 1 хвилині.

Смачна закуска з тонкого лаваша з капустою, огірком та сиром готова. Смачного!