Листковий салат з крабовими паличками, кукурудзою та сухариками.

Швидко та просто можна приготувати ніжний за смаком крабовий листковий салат. Листковий салат з крабовими паличками, кукурудзою та сухариками підійде для святкового столу.

Швидко і просто можна приготувати соковитий і ніжний за смаком листковий салат із крабовими паличками. У блюді ми доповнимо крабові палички консервованою кукурудзою, подрібненим плавленим сиром і внесемо пікантну хрустку нотку до нього у вигляді сухариків. Апетитний листковий салат із крабовими паличками, кукурудзою та сухариками з успіхом впишеться у кулінарну добірку для святкового столу.

Інгредієнти

  • Крабові палички: 250 г
  • Кукурудза (консервована): 200 г
  • Сир плавлений: 200 г
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Сухарики: 40 г
  • Майонез: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Щоб приготувати листковий салат із крабовими паличками, кукурудзою та сухариками, візьмемо зазначені продукти. Яйця заздалегідь відварюємо (9-10 хвилин після закипання), потім охолоджуємо в крижаній воді та очищаємо. Для формування салату порціями зручно скористатися кільцем сервіровки.

Першим шаром укладаємо плавлений сир, подрібнений теркою.

На сирний шар поміщаємо натерті яйця. Трохи посолити їх і поперчити. Цей шар змащуємо майонезом.

Ще один шар – це крабові палички. Дрібно нарізаємо продукт кубиками, розміщуємо шаром та покриваємо соусом.

За шаром з крабових паличок слід шар із консервованої кукурудзи. Тільки спочатку злийте із зерен сік, виклавши інгредієнт на сито.

Фінальний шар салату – це сухарики. Укладаємо їх, утрамбовуючи.

Акуратно знімаємо кільце сервіровки і подаємо салат з крабовими паличками і сиром на стіл.

Пригощайтеся, приємного апетиту!