Швидко і просто можна приготувати соковитий і ніжний за смаком листковий салат із крабовими паличками. У блюді ми доповнимо крабові палички консервованою кукурудзою, подрібненим плавленим сиром і внесемо пікантну хрустку нотку до нього у вигляді сухариків. Апетитний листковий салат із крабовими паличками, кукурудзою та сухариками з успіхом впишеться у кулінарну добірку для святкового столу.
Інгредієнти
- Крабові палички: 250 г
- Кукурудза (консервована): 200 г
- Сир плавлений: 200 г
- Яйце куряче: 2 шт.
- Сухарики: 40 г
- Майонез: 3 ст. ложки
- Сіль за смаком
- Чорний перець – мелений: за смаком
Приготування
Щоб приготувати листковий салат із крабовими паличками, кукурудзою та сухариками, візьмемо зазначені продукти. Яйця заздалегідь відварюємо (9-10 хвилин після закипання), потім охолоджуємо в крижаній воді та очищаємо. Для формування салату порціями зручно скористатися кільцем сервіровки.
Першим шаром укладаємо плавлений сир, подрібнений теркою.
На сирний шар поміщаємо натерті яйця. Трохи посолити їх і поперчити. Цей шар змащуємо майонезом.
Ще один шар – це крабові палички. Дрібно нарізаємо продукт кубиками, розміщуємо шаром та покриваємо соусом.
За шаром з крабових паличок слід шар із консервованої кукурудзи. Тільки спочатку злийте із зерен сік, виклавши інгредієнт на сито.
Фінальний шар салату – це сухарики. Укладаємо їх, утрамбовуючи.
Акуратно знімаємо кільце сервіровки і подаємо салат з крабовими паличками і сиром на стіл.
Пригощайтеся, приємного апетиту!