Малосольні огірки з оцтом та кропом за 30 хвилин

Домашні малосольні огірки з укусом і кропом за 30 хвилин – чудове доповнення до основних страв, наприклад, до запеченого м'яса.

Якщо вам подобаються закуски з огірків, обов'язково спробуйте цей варіант їх швидкого маринування. Огірочки, приготовані за цим рецептом, виходять апетитними, смачними, соковитими. Для маринування потрібно буквально півгодини, але результат перевершить очікування! Домашні малосольні огірки з укусом і кропом за 30 хвилин – чудове доповнення до основних страв, наприклад, до запеченого м'яса.

Інгредієнти

  • Огірок свіжий: 500 г
  • Кріп (свіжий): 30 г
  • Часник: 2 зубчики
  • Оцет 6%: 1 ст. ложка
  • Перець запашний горошком: 5 шт.
  • Сіль: 1 ч. ложка
  • Цукор: 1 щіпка

Приготування

Візьмемо потрібні інгредієнти для рецепту за списком. Огірки добре промиваємо. Очищаємо часникові зубчики. Кріп обполіскуємо, струшуємо вологу з гілочок.

З огірків зрізаємо кінчики. Нарізаємо огірки у формі четвертинок довжиною приблизно 4 см. Нарізку з огірків перекладаємо у відповідну ємність. Я використала пластиковий контейнер.

Гілочки кропу разом із стеблами подрібнюємо. Нарізку перекладаємо до огірків.

Часникові зубчики нарізаємо пластинками. Часникову заготівлю перекладаємо до решти інгредієнтів.

Огіркову нарізку, кріп, часник посипаємо сіллю|соль|, цукровим піском. Запашний перець рекомендується трохи потовкти у ступці, а потім вже перекласти до інгредієнтів.

Залишилося ще влити до огірків столовий 6% оцет.

Тепер контейнер щільно закриваємо кришкою та струшуємо, щоб інгредієнти добре перемішалися між собою. Потім залишаємо вміст на 30 хвилин за кімнатної температури.

Смачні огірки малосольні готові, знімаємо пробу. Смачного!