Салат Московський зі свіжим огірком

Салат «Московський» зі свіжим огірком зробити можна не лише з нагоди свята, але й урізноманітнити їм буденне перекушування. Страва виходить дуже смачною, до того ж готувати її просто.

Обов'язково запропонуйте своїм гостям смачний салат із копченою ковбасою та огірком. Страва виходить дуже смачною, до того ж готувати її просто. Апетитний салат «Московський» зі свіжим огірком зробити можна не лише з нагоди свята, але й урізноманітнити їм буденне перекушування. У салаті всі інгредієнти вдало поєднуються між собою, тому страва виходить такою чудовою!

Інгредієнти

  • Ковбаса копчена: 100 г
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Огірок свіжий: 1 шт.
  • Картопля: 2 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Горошок зелений консервований: 100 г
  • Майонез: 50 г
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Для рецепту візьмемо продукти за переліком. Заздалегідь потрібно відварити картоплю та морквину у шкірці, яйця. Продукти остудити у крижаній воді та очистити потім.

Почнемо нарізку інгредієнтів із ковбаси, хоча порядок подрібнення продуктів особливої ролі не відіграє. Ковбасні кубики перекладаємо в миску.

Далі нарізаємо аналогічно, тобто. кубиками, картоплю та моркву. Намагаємося, щоб розмір кубиків був однаковим, то салат виглядатиме апетитніше.

Яйця шаткуємо невеликими шматочками, додаємо нарізку до складу салату.

На черзі – свіжий огірок. Форма нарізки – теж кубики.

Перед додаванням в салат горошку спочатку перекладаємо його в друшляк або на сито, щоб злити сік.

Заправляємо салат своїм улюбленим майонезом. На свій смак солимо і перчимо.

Інгредієнти салату перемішуємо. Перед подачею на стіл салат «Московський» із копченою ковбасою та свіжим огірком охолодити.

Всім смачного!