Салат з морквою, крабовими паличками та яйцями

Кожна господиня має свої улюблені рецепти приготування салатів з крабовими паличками. Я пропоную приготувати салат із морквою, крабовими паличками та яйцями.

Кожна господиня має свої улюблені рецепти приготування салатів з крабовими паличками. Я пропоную поповнити колекцію страв цієї категорії ще однією варіацією. У моєму салаті крабові палички доповнені нарізкою з відвареної моркви та яєць. У складі також є солодка консервована кукурудза. Такий салат із морквою, крабовими паличками та яйцями підійде для буденного меню, запропонувати його можна і до святкового застілля.

Інгредієнти

  • Яйце куряче (варене): 2 шт.
  • Крабові палички: 100 г
  • Морква варена: 1 шт.
  • Кукурудза (консервована): 130 г
  • Цибуля зелена: за смаком
  • Майонез: 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком

Приготування

Підготуємо для рецепту салату продукти за списком. Попередньо відварюємо моркву та курячі яйця. Дані інгредієнти охолоджуємо та очищаємо. Крабові палички мають бути в розмороженому стані.

Подрібнення інгредієнтів почнемо з крабових паличок. Виймаємо їх з обгорткової упаковки та нарізаємо невеликим кубиком.

До нарізки з крабових паличок переправляємо подрібнені шматочками відварені яйця. Можна скористатися для зручності яйцерізкою.

На черзі — відварена морква. Подрібнюємо її кубикам. Намагайтеся, щоб нарізки з крабових паличок, яєць та моркви були однакові за розміром.

Зерна солодкої кукурудзи спочатку відкидаємо на сито, а потім уже перекладаємо до решти інгредієнтів салату.

Для заправки салату використовуємо улюблений майонез. Склад салату солимо, перчимо на свій розсуд і перемішуємо.

Салат з морквою, крабовими паличками та яйцями готовий. При подачі на стіл прикрашаємо салат кільцями зеленої цибулі. Смачного!