Мариновані помідори чері швидкого приготування

Як закусочна страва пропоную замаринувати маленькі помідори — чері. Виходять мариновані помідори чері швидкого приготування смачними та пікантними.

Як закусочна страва пропоную замаринувати маленькі помідори — чері. Доповнимо їх у процесі маринування подрібненим кропом і часником. Рецепт не є складним, а до столу мариновані чері можна запропонувати вже через пару годин. Виходять мариновані помідори чері швидкого приготування смачними та пікантними. Вони добре поєднуються з м'ясними стравами, наприклад, з шашликом.

Інгредієнти

  • Помідори чері: 300 г
  • Кріп (свіжий): 0,5 пучка
  • Часник: 2 зубчики
  • Олія оливкова: 2 ст. ложки
  • Оцет 9%: 1 ст. ложка
  • Сіль: 0,5 ч. ложки
  • Цукор: 0,5 ч. ложки

Приготування

Щоб приготувати мариновані помідори чері швидкого приготування, підготуємо потрібні інгредієнти. Оливкову олію можна замінити на соняшникову.

Помідори чері промиваємо під проточною водою. У основи робимо ножем хрестоподібні надрізи. Перекладаємо чері в миску.

Очищаємо часникові зубчики. Пропускаємо часник через спеціальний прес або дрібно натираємо. Часникову масу додаємо до помідорів.

Гілочки свіжого кропу ополіскуємо під проточною водою. Зайву вологу струшуємо. Дрібно рубаємо кріп ножем і додаємо до чері.

До інгредієнтів всипаємо цукровий пісок та сіль.

Вливаємо до інгредієнтів столовий оцет та олію.

Вміст у мисці добре перемішуємо. Затягуємо миску харчовою плівкою і забираємо помідори в холодильник. Маринуємо чері кілька годин.

Смачні та пікантні мариновані помідори чері швидко готові, приступаємо до дегустації. Смачного!