Міні-піци з ковбасою та помідорами в духовці

Наша кулінарна ідея — приготувати міні-піци з ковбасою та помідорами в духовці, якими можна смачно та ситно перекусити у дорозі чи за сніданком, вечерею.

Для любителів піци пропоную її зробити у міні форматі. Наша кулінарна ідея – приготувати листкові міні-піци з ковбасою та помідорами в духовці, якими можна смачно та ситно перекусити у дорозі або за сніданком, вечерею. Основа міні-піц – листкове дріжджове тісто, якому потрібно заздалегідь приділити увагу, а саме – розморозити при кімнатній температурі. З начинкою можна пофантазувати, використовувати не лише ковбасу, а й гриби, грудинку, шинку, солоні огірочки. Ось гастрономічні подробиці.

Інгредієнти

  • Тісто листкове: 250 г (дріжджове)
  • Ковбаса: 70 г
  • Помідори: 0,5 шт.
  • Кетчуп томатний: 2 ст. ложки
  • Сир твердий: 60 г

Приготування

Візьмемо для міні-піц потрібні інгредієнти.

Поверхня столу трохи припорошуємо борошном. Викладаємо пласт листкового тіста і трохи його розкочуємо. Вирізаємо 4 квадрати (прямокутники). На відміну від традиційної круглої форми, наші піци будуть з кутами.

Заготовки для міні-піц поміщаємо на лист. Кожну основу змащуємо кетчупом чи томатним соусом.

Ковбасу (будь-якого сорту) подрібнюємо тонкими скибочками. Нарізку розподіляємо за міні-підставами.

Помідор нарізаємо півкільцями. До ковбасної заготовки приєднуємо помідорні півкільця.

За допомогою терки подрібнюємо твердий сир. Сирну стружку посипаємо поверх начинки.

Завантажуємо лист з міні-піцами в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Смачні міні-піци з ковбасою та помідорами приготувалися. Усім приємного та ситного перекушування!