Швидка піца на сковороді на готовій основі

Для любителів такої італійської випічки як піца пропоную швидкий спосіб її приготування. Швидка піца на сковороді на готовій основі – чудовий ситний перекус!

Для любителів такої італійської випічки як піца пропоную швидкий спосіб її приготування. Для рецепту ми скористаємося сковородою, а не духовкою. Основа піци – це готовий заморожений напівфабрикат, який продається у будь-якому продовольчому магазині. Начинку можна взяти на свій розсуд, я використала ковбасу, помідор та сир. Апетитна швидка піца на сковороді на готовій основі – чудовий ситний перекус для всієї родини!

Інгредієнти

  • Основа для піци: 1 шт.
  • Майонез: 1 ч. ложка
  • Кетчуп томатний: 1 ч. ложка
  • Помідори: 0,5 шт.
  • Ковбаса копчена: 50 г
  • Сир твердий: 50 г
  • Олія оливкова: 1 ч. ложка

Приготування

Візьмемо за списком необхідні інгредієнти. Основу для піци розморожуємо за кімнатної температури протягом 15 хвилин.

Відразу зробимо заготовки для піци. Ковбасу подрібнюємо тонкими кільцями. Промиваємо помідор, обтираємо його насухо і нарізаємо у формі напівкілець.

Скориставшись теркою, подрібнюємо сир. Соус для змащування основи зробимо з майонезу та томатного кетчупу. Інгредієнти просто добре між собою перемішуємо.

Поверхню сковороди, що підходить під розмір основи, змащуємо олією і прогріваємо. Викладаємо основу, підсмажуємо її протягом 2-3 хвилин до рум'янцю. Перевертаємо основу.

Підсмажену сторону основи покриваємо соусом.

Розміщуємо на основі заготівлю з ковбаси та помідора.

Посипаємо ковбасу та помідор сирний стружкою.

Сковороду накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь до мінімального. Готуємо піцу на сковороді 10 хв.

Смачна домашня піца, приготована на сковороді, розрізається порціями і одразу подається до столу. Пригощайтеся, приємного перекусу!