Мінтай у вершках на сковороді

Мінтай – досить популярна та затребувана риба невеликої вартості. Пропоную зробити мінтай у вершках на сковороді за запропонованим рецептом.

Мінтай – досить популярна та затребувана риба невеликої вартості. Незважаючи на економічність, страви з мінтаю виходять смачними та апетитними. Пропоную зробити мінтай у вершках на сковороді за запропонованим рецептом. Готування не забере у вас багато часу, а сама рибна страва вийде смачною і соковитою.

Інгредієнти

  • Мінтай: 700 г
  • Вершки (10%): 300 мл
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Олія рослинна: 3 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець – мелений: за смаком
  • Коріандр (мелений): за смаком

Приготування

За списком візьмемо потрібні інгредієнти.

З мінтаю зрізаємо плавці, видаляємо хвіст, потрошимо. Рибку обполіскуємо під прохолодною водою. Обробляємо мінтай на філе. Кожне філе нарізаємо невеликими порційними шматочками.

Шматочки мінтаю приправляємо до смаку сіллю, перчимо. Посипаємо меленим коріандром.

Очищаємо цибулю. Нарізаємо його у формі напівкілець. На сковороді прогріваємо олію. Відправляємо в нього заготівлю із цибулі. Пасеруємо до м'якості протягом 2-х хвилин.

На ковдру кладемо рибні шматочки.

Вміст на сковороді заливаємо вершками, які обов'язково мають бути гарячими.

Чекаємо, поки вершки закиплять, зменшуємо вогонь. Гасимо рибні шматочки протягом 20 хвилин. Сковороду можна не накривати кришкою.

Смачний мінтай у вершках на сковороді готовий. Подаємо його до столу, прикрасивши зеленню. Приємного перекушування!