Рисова каша з яблуком у мультиварці

Смачна та поживна рисова каша – чудовий варіант для сніданку, а щоб готування було приємним процесом, раджу скористатися мультиваркою.

Смачна корисна та поживна рисова каша – чудовий варіант для сніданку. Пропоную урізноманітнити звичний рецепт рисової каші на молоці яблуком та родзинками. А щоб готування було приємним процесом, раджу скористатися мультиваркою. Не треба стежити за кашею на плиті, а спокійно займатися ранковими справами. Мій покроковий рецепт рисової каші з яблуком у мультиварці сподобається господаркам, які цінують свій час.

Смачна рисова каша з яблуком у мультиварці – страва і для дорослих, і для дітей.

Інгредієнти

  • Рис пропарений: 150 г
  • Молоко: 250 мл
  • Цукор: 35 г
  • Яблуко: 1 шт.
  • Родзинки: 1 жменя (без кісточок)
  • Вода: 500 мл
  • Сіль за смаком

Приготування

Знайомимося зі списком продуктів, готуємо їх та приступаємо до готування. Я для каші використала пропарений рис.

Необхідну кількість рису висипаємо в чашу мультиварки.

Вливаємо в чашу з рисом молоко та прокип'ячену воду. Інгредієнти перемішуємо. На мультиварці встановлюємо програму "каша". У мене на готування пішло 15 хвилин за стандартного режиму.

Поки готується каша в мультиварці, обробимо родзинки та яблуко. Родзинки (він має бути без кісточок) перебираємо, видаляємо хвостики. Перекладаємо в миску і заливаємо окропом на 10 хвилин, потім воду зливаємо, родзинки ще раз промиваємо і викладаємо на тканий рушник, щоб обсушити.

Яблуко улюбленого сорту очищаємо від шкірки та подрібнюємо у формі кубиків.

Час приготування каші минув.

У кашу викладаємо нарізку з яблука, підготовлений ізюм. Кашу приправляємо трохи сіллю, посипаємо цукром.

Рисову кашу з доданими інгредієнтами добре перемішуємо. Встановлюємо програму «підтримування тепла», час – 10 хвилин.

Каша з рису з додаванням яблука та родзинок приготувалася, відразу ж подаємо її до столу. Смачного вам перекушування!