Млинці з припіком із сиру та зеленої цибулі

Млинці з припіком із сиру та цибулі – гарний варіант для ситного сніданку. Подавати таку страву можна зі сметаною або розтопленим вершковим маслом.

Для любителів домашніх млинців пропоную цікавий варіант їх приготування разом із сиром та зеленою цибулею. Мої млинці з припіком із сиру та зеленої цибулі ніколи не затримуються на столі. Подавати таку страву можна зі сметаною або розтопленим вершковим маслом. Млинці з припіком із сиру та цибулі – гарний варіант для ситного сніданку.

Інгредієнти

  • Молоко: 2 ст.
  • Яйце куряче: 2 шт.
  • Борошно пшеничне: 1 ст.
  • Сіль: щіпка
  • Цукор: 1-1,5 ч. ложки
  • Олія рослинна: 2 ст. ложки
  • Цибуля зелена: 5-6 пір'я
  • Сир твердий: 50 г

Приготування

Для рецепту відміряємо у потрібній кількості зазначені продукти. Цибулю промиваємо.

Яйця розбиваємо в глибокий посуд, додаємо цукровий пісок та сіль. Збиваємо до однорідної суміші.

До яєчного складу вливаємо молоко кімнатної температури, перемішуємо.

У молочну суміш просіюємо пшеничне борошно, відразу втручаючи його в рідину.

У млинце, яке має у вас вийти без грудочок, додаємо сир, подрібнений терткою. Зелену цибулю нарізаємо дрібними кільцями. Заготівлю з цибулі відправляємо в тісто за сиром.

Перемішуємо добре інгредієнти між собою, до складу тіста додаємо олію.

Розжарюємо поверхню сковороди, змастивши її поверхню олією. Смажимо млинці з сирним припіком з двох боків.

Зі сковороди млинці складаємо чаркою. Подавати млинці з припіком із сиру і зелені можна і в теплому вигляді, і в охолодженому. Частуйтесь на здоров'я!