Піца з куркою та грибами

Домашня піца з куркою та грибами — апетитна та ситна страва, яка урізноманітнить ваш раціон. Безперечно, така страва сподобається і дорослим, і хлопцям.

Домашня піца з куркою та грибами — апетитна та ситна страва, яка урізноманітнить ваш раціон. Безперечно, така страва сподобається і дорослим, і хлопцям. Як основу для піци з куркою та грибами я використовувала дріжджове тісто, але можна взяти листкове тісто або вже готову заморожену заготовку. Ось подробиці приготування.

Інгредієнти

  • Тісто дріжджове: 200 г (або листкове)
  • Куряче філе – варене: 100 г
  • Сир твердий: 100 г
  • Помідори: 1 шт.
  • Печериці свіжі: 2 шт.
  • Майонез: 1 ч. ложка
  • Паста томатна: 1 ч. ложка
  • Сіль: щіпка

Приготування

Підготуємо для самостійного приготування піци потрібні продукти. Заздалегідь відварюємо куряче філе, посоливши воду (25 хвилин з моменту закипання). Промиваємо свіжі гриби та помідор.

Тісто розгортаємо в круглий пласт, який відразу укладаємо на деко.

У невеликій мисці змішуємо майонез із томатною пастою. Соусом, що вийшов, змащуємо заготовку для піци.

Куряче філе поділяємо на волокна і поміщаємо на основу.

Печериці нарізаємо тонкими пластинками та розкидаємо по основі. Трохи солимо грибну нарізку.

Натираємо сир та посипаємо його зверху на інгредієнти.

Свіжий помідор нарізаємо тонкими скибочками та кладемо на сир.

Відправляємо піцу в розігріту до 190 градусів духовку на 25 хвилин.

Смачна та ситна піца з куркою та грибами готова. Розрізаємо її порціями та із задоволенням пригощаємося. Приємного перекушування!