Морква по-корейськи з яблучним оцтом

Пропоную зробити в міру гостру корейську морквину. Для її заправки потрібно яблучний оцет. Морква по-корейськи з яблучним оцтом буде доречна на будь-якому гулянні.

Любителі та шанувальники страв по-корейськи, напевно, неодноразово готували в домашніх умовах корейську моркву. Є кілька кулінарних способів зробити апетитну та пікантну закуску з моркви. Пропоную до реалізації в міру гострий варіант корейської моркви, для заправки якої буде потрібно яблучний оцет. Така морква по-корейськи з яблучним оцтом буде доречна на будь-якому гулянні. Також морквину можна використовувати як інгредієнт для салату.

Інгредієнти

  • Морква: 500 г
  • Оцет яблучний: 2 ст. ложки
  • Олія рослинна: 50 мл
  • Цукор: 1,5 ст. ложки
  • Сіль: 0,5 ч. ложки
  • Часник: 3-4 зубчики
  • Коріандр (мелений): 0,5 ч. ложки
  • Чорний перець – мелений: 0,5 ч. ложки
  • Перець червоний: за бажанням

Приготування

Щоб приготувати моркву корейською з яблучним оцтом, візьмемо потрібні інгредієнти. Морквину та часник очищаємо.

Для подрібнення моркви скористаємося спеціальною шатківницею для овочів по-корейськи.

До натертої моркви всипаємо вказану кількість солі, цукру, коріандру, мелених перців. Червоний перець використовуйте за бажанням. Морквину відразу перемішуємо зі спеціями.

До моркви вливаємо яблучний оцет.

Часникові часточки подрібнюємо за допомогою спеціального пресу. Часникову масу викладаємо у центр морквяної заготівлі.

Рослинне масло|мастило| розжарюємо в сковороді і відразу виливаємо на часник.

Інгредієнти знову добре перемішуємо. Морквину по-корейськи з яблучним оцтом перекладаємо у банку чи контейнер. Відправляємо моркву в холодильник щонайменше на годину, але краще дати постояти закусці протягом ночі, а потім уже дегустувати.

Пригощайтесь, приємного всім апетиту!